L'onada de calor també suspèn la Passejada de Festa Major

En aquesta edició, l'associació Excursionista Altiplà l'havia preparat per dissabte i no diumenge, com en els últims anys

La Passejada de Festa Major, que en els últims anys organitza l'associació Excursionista Altiplà, s'ha suspès per l'onada de calor. Enguany, s'havia convocat per dissabte -en els últims anys diumenge- a les 19.15 hores, amb sortida al passeig de Gaudí amb l'avinguda del Pla del Vinyet.

 

Canvis en l'Esport al Carrer

La 18a edició de l'Esport al Carrer, per a nens i nenes de més de 0 anys, ha sofert alguns canvis. Les activitats de divendres començaran una hora més tard del previst i, així, ho faran a les 18.30 hores, per acabar a les 22 hores. Amb motiu de l'onada de calor prevista per aquests dies de festa major, l'organització, l'Ajuntament, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), introduirà diversos jocs d'aigua per combatre la calor i anul·larà algunes de les activitats programades.

L'horari de dissabte al matí (d'11 a 14 hores) es manté, i a la tarda, com divendres, també començarà una hora més tard del previst, a les 18.30 hores, per posar punt final en l'edició d'enguany de l'Esport al Carrer que, un any més, es desenvolupa al parc de Can Vernet. En la jornada de dissabte només s'hi faran jocs d'aigua i, d'aquesta manera, s'anul·len la resta d'activitats previstes en un inici.

 

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I aquest mateix divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

Seguici d'inici i pregó de Festa Major 2019. Foto: Bernat Millet.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem