El Grup Mediterrània fa viatjar el públic a diferents indrets dels Països Catalans

L'entitat ha portat a l'escenari de la Plaça de l'Om l'espectacle 'Trasdansar' per Festa Major de Sant Cugat

El Grup Mediterrània ha tornat a dansar per la Festa Major de Sant Cugat del Vallès. Ho ha fet aquest divendres, 28 de juny, a la plaça de l'Om amb l'espectacle Trasdansar. Un espectacle de dansa catalana d'arrel tradicional, amb la música en directe de la cobla La Principal del Llobregat, dirigida pel mestre Jordi Núñez i i Pallarola, amb el qual la formació ha convidat l'espectador a visitar diferents indrets dels Països Catalans.

D'aquesta manera, els 26 ballarins han portat a l'escenari peces com Akellarre, L'entrellissada del Rosselló, Farandola Provençal o Danses de Vilanova. També han interpretat Jotes ses Balears i Fandango, de la Suite Ses Illes, Xarxes i Rems, Bolero de Torrent, i Danseta i Jota Valenciana, de la Suite Arabesc del País Valencià.

 

Una proposta que ha captivat el públic que omplia la plaça de l'Om.

Trasdansar: espectacle de dansa d'arrel tradicional per el grup Mediterrania. Foto: Bernat Millet.

 

Les millors imatges del segon dia de Festa Major.

Festa de l'aigua. Foto: Bernat Millet.

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I des del divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem