El Seguici Nocturn fa esclatar la nit santcugatenca per Festa Major

La plaça d'Octavià ha acollit el tradicional seguici amb la participació de les diferents entitats de cultura popular i tradicional de Sant Cugat

Les entitats de cultura popular i tradicional de Sant Cugat del Vallès han tornat a fer esclatar la nit santcugatenca. Ho han fet aquest divendres, 28 de juny, amb el tradicional Seguici Nocturn de Festa Major.

Seguici Nocturn 2019. FOTO: Paula Galván

Una cita gairebé obligatòria que ha arrencat passada la una de la matinada i que ha portat a la plaça d'Octavià la versió més desenfada de Geganters, Bastoners, Diables, Castellers... i molts més, que han demostrat novament el seu saber fer a la plaça a un ritme frenètic marcat per l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat i les bases electròniques de Marcel Casellas.

 
Seguici nocturn de Festa Major 2019. FOTO: Paula Galván

Seguici nocturn de Festa Major 2019. FOTO: Paula Galván

Un seguici nocturn amb clares al·lusions a la situació política, i a la calor que viu Sant Cugat aquests dies, i que ha comptat amb un pilar dels Gausacs que ha començat des del terra. Una festa única que ha aplegat centenars de persones un any més.

Festa de l'aigua. Foto: Bernat Millet.

 

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I des del divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

Seguici nocturn de Festa Major 2019. FOTO: Paula Galván

Seguici nocturn de Festa Major 2019. FOTO: Paula Galván

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem