La 13a Concentració i Passejada de Motos, amb 75 participants

Un any més, el Moto Club Rat Penats ha organitzat una cercavila pels carrers de la ciutat d'uns 5 quilòmetres de recorregut

Uns 75 motociclistes de diferents tipus han participat aquest dissabte, 2 de juliol, en la tretzena edició de la Concentració i Passejada de Motos, amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc. Com cada any, les motocicletes han fet una cercavila pels carrers de la ciutat, d'uns 5 quilòmetres de recorregut.

L'organització, el Moto Club Rat Penats, ha lliurat diversos premis com la millor R, la millor custom, la millor naked i la més antiga. Hi han participat dues motos del 1956 i 1959. També s'ha fet un sorteig de material.

La principal novetat d'aquesta edició 2016 és que en comptes de celebrar-se a la tarda s'ha fet el matí, per qüestions de mobilitat.

El TOT amb la Festa Major

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem