La Coordinadora demana que el nou pavelló 3 es construeixi “el més aviat possible"

La presidenta, Mònica Mateu, ha lamentat que “que els clubs hàgim d’entrenar en les condicions que ho fem, i amb les queixes constants que tenim per part de les famílies"

La Coordinadora d’Entitats Esportives de Sant Cugat ha demanat a l’Ajuntament que construeixi el nou pavelló 3 de la ZEM La Guinardera “el més aviat possible” perquè “la situació en la qual ens trobem molts dels clubs de la ciutat és realment insostenible. Totes les instal·lacions estan del tot optimitzades. Els pavellons que hi ha ja no donen per més”. Aquestes són declaracions de Mònica Mateu, presidenta de la Coordinadora d’Entitats Esportives, després de la reunió de treball de la plataforma esportiva d’aquest dilluns, 18 de gener, a la seu social de la Unió Ciclista Sant Cugat.

Mateu: “Els jugadors estan entrenant d’una manera bastant precària”

Mònica Mateu, presidenta també de la Unió Esportiva Sant Cugat, ha lamentat que “que els clubs hàgim d’entrenar en les condicions que ho fem, i amb les queixes constants que tenim per part de les famílies, que tenen tota la raó. Els seus fills i filles estan entrenant d’una manera bastant precària”.

També ha demanat que la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Cugat aixequin el nou pavelló 1 del nou institut Leonardo da Vinci, a Volpelleres, “amb el màxim de celeritat possible”.

La Coordinadora veu “estrany” que no hi hagi vestidors

La Coordinadora no entén de cap de les maneres com és que l’Ajuntament de Sant Cugat construirà el pavelló 3 sense vestidors. “És estrany que un pavelló no tingui vestidors”, ha afirmat Mateu.

Respecte al canvi de posicionament de l’Ajuntament respecte al projecte inicial del nou pavelló 3 (s’han ampliat les mides de la instal·lació esportiva municipal), la presidenta de la plataforma esportiva ha assenyalat que “és una gran notícia que l’Ajuntament hagi rectificat a petició dels clubs i de la Coordinadora, que hem pressionat molt”.

Jornada multi esportiva

La plataforma esportiva té la intenció d’organitzar una jornada multi esportiva entre els mesos de maig i juny, un cop acabi la temporada esportiva 2015-2016. L’entitat encara ha d’estudiar el format, però l’objectiu és que tots els nens i nenes de la ciutat puguin provar un bon nombre d’esports que es practiquen a la ciutat, i conèixer els clubs.

Gestionar els bars de les instal·lacions esportives municipals

La Coordinadora és partidària que els clubs esportius de Sant Cugat puguin gestionar els bars dels equipaments esportius municipals, com probablement ho acabarà fent el Club de Rugby Sant Cugat a la ZEM La Guinardera, d’acord amb l’Ajuntament. En aquesta mateixa línia, Mònica Mateu ha explicat que “cada vegada és més difícil aconseguir finançament de tot tipus. Els clubs estem disposats a fer tot tipus d’iniciatives. Tot ajuda”.

Cerca de patrocinadors

Rafa Robledo, vicepresident de la Coordinadora i president de la Unió Ciclista Sant Cugat, ha explicat en la trobada que en la pròxima reunió del 15 de febrer espera poder explicar que ha tancat algun patrocinador per a la plataforma esportiva.

Formació continuada

La Coordinadora vol organitzar una vegada al trimestre una jornada de formació per a entrenadors i directius, i també creu necessària una formació per a aprendre a utilitzar un aparell desfibril·lador.

En la sessió de treball de la plataforma esportiva han participat representants de la Unió Ciclista Sant Cugat, Unió Esportiva Sant Cugat, Penya Blaugrana Sant Cugat, Club Karate Sant Cugat i Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem