La Fundació de la Federació Catalana de Futbol distingeix el Futbol Sala Sant Cugat

El club, reconegut en la primera Gala dels Premis Solidaris

El Futbol Sala Sant Cugat ha estat guardonat en la primera edició de la Gala dels Premis Solidaris, organitzada per la Fundació Privada Catalana de Futbol de la Federació Catalana de Futbol, aquest dijous, 25 de maig, al vespre, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. El FS Sant Cugat ha rebut, entre altres clubs catalans, el premi en la categoria Foment dels Valors, que reconeix totes les iniciatives que duen a terme els clubs i fomenten els valors.

Aquests guardons pretenen premiar aquelles iniciatives i activitats que fomentin la solidaritat, l'ètica esportiva i els valors més enllà dels camps de futbol i els pavellons de futbol sala. Els premis s'han distribuït en dues categories: iniciatives individuals i col·lectives.

Palau: "Pel club, aquest premi és un orgull"

Jordi Palau, a baix, el tercer per l'esquerre de la imatge. FOTO: FS Sant Cugat

Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat, i Albert Tejero, secretari de l'entitat, han recollit el guardó. Palau ha explicat que aquesta distinció "és un orgull pel club i és gratificant que la Fundació Privada Catalana de Futbol i la Federació Catalana de Futbol hagin reconegut la nostra feina. Som un club amb recursos limitats i estem contents que se'ns reconegui com un club esportiu que treballem en aspectes solidaris, com en l'organització del torneig Eric Abidal i l'entrega de material esportiu a l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI)".

El jurat d'aquests premis, que es van decidir el 9 de maig i que s'han fet públic durant la gala, està compost per membres del patronat de la Fundació de l'FCF, la Subcomissió d'Ètica Esportiva de l'FCF, així com representants de l'esport i la Taula del Tercer Sector de Catalunya. Els premis s'han escollit d'entre totes les candidatures que ha rebut la Fundació fins al 30 d'abril.

L'acte ha estat presidit, entre d'altres, pel president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i el president de la Fundació i vicepresident de l'FCF, Pere Guardiola.

El club estrena web

Amb l'objectiu d'oferir un nou servei, sobretot als jugadors i socis, el FS Sant Cugat ha renovat el seu lloc web, que ja està actiu des de dimecres. S'hi pot trobar tota l'actualitat de l'entitat, com notícies, fotografies, vídeos, objectius i història del club. Des de fa temps, el club és molt actiu a les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem