La Penya Blaugrana i la família d'Álex García acorden no tornar a fer el memorial

El segon Memorial Álex García Laciana, exjugador de l'equip cadet A de la PB Sant Cugat que va morir el 22 de gener del 2017, serà l'últim que es jugui, a petició de la família

Els equips juvenil A de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stoichkov i el cadet A de la UFB Jábac i Terrassa han jugat la segona i última edició del Memorial Álex García Laciana, que s'ha jugat aquest dissabte, 2 de març, al matí, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. L'entitat organitzadora, la PB Sant Cugat-EF Hristo Stoichkov, i el pare d'Álex García Laciana, Pablo García, han decidit de mutu acord, per voluntat de la família d'Álex García Laciana, que aquest homenatge no es torni a fer.

Empat a 1 gol

En un partit de futbol que ha recordat Álex García Laciana, ha enfrontat l'equip juvenil A de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stoichkov (amb jugadors del juvenil B), líder en el grup 35 de la 2a Divisió, amb el cadet A de la UFB Jábac i Terrassa, que és novè en la Divisió d'Honor. L'encontre ha acabat amb empat a 1 gol.

2n Memorial Álex García futbol març 2019

Pablo García ha fet la sacada d'honor del segon i últim Memorial Álex García Lacianas. FOTO: Àlex López Puig


Aquest acte ha estat presidit per Pablo García, pare d'Álex García Laciana; Francesc Folguera, directiu i delegat del Barcelonès de la Federació Catalana de Futbol, i Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat. Pablo García, que ha fet la sacada d'honor, ha estat l'encarregat de lliurar un recordatori al cadet A de la UFB Jábac i Terrassa i als àrbitres del partit, en agraïment a la seva presència. L'acte ha finalitzat amb un aperitiu.

El memorial no tindrà continuïtat

Josep Maria Félez ha confirmat que aquest memorial no tindrà continuïtat: "És una decisió que hem pres entre tots. Costa recordar-lo i el pitjor de tot és que era un noi jove, de només 15 anys. Amb accions com aquests dos memorials que hem fet hem demostrat que som més que una penya del FC Barcelona".

Francesc Folguera: "El sentiment, el tracte, el comportament i l'actitud de la PB Sant Cugat els fa diferents d'altres clubs de futbol"

Francesc Folguera ha assegurat que la PB Sant Cugat-EF Hristo Stoichkoc "és una família. El sentiment, el tracte, el comportament i l'actitud d'aquesta entitat els fa diferents d'altres clubs de futbol".

L'exjugador de la PB Sant Cugat, de 15 anys, va morir el 22 de gener del 2017

Álex García Laciana va morir el 22 de gener del 2017, víctima d'una llarga malaltia, quan era jugador de l'equip cadet A de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stoichkov i tenia 15 anys. García, que vivia a Ripollet, va entrar en la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov en la categoria aleví i també va jugar en infantil i cadet.

Més info: Tot a punt per al segon Memorial Álex García Laciana

En la primera edició del Memorial Álex García Laciana, el 10 de febrer del 2018, la PB Sant Cugat-EF Hristo Stoichkov es va enfrontar a la selecció comarcal del Vallès Occidental cadet, amb el resultat de 5 gols a 1, i amb la presència dels pares, Pablo García i Berna Laciana, i la seva germana Laia; familiars del jugador; representants del FC Barcelona i la Federació Catalana de Futbol, i Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

Més info: Emotiu homenatge de la Penya Blaugrana Sant Cugat a Àlex García

Més informació
 
Comentaris

Destaquem