La Penya Blaugrana Sant Cugat celebra el seu 38è aniversari

Organitza un dinar al Restaurant Masia Can Ametller el diumenge 12 de novembre, amb unes 120 persones

La Penya Blaugrana Sant Cugat celebrarà el diumenge 12 de novembre, a les 14 hores, el seu 38è aniversari amb un dinar al Restaurant Masia Can Ametller en el qual està previst l'assistència d'unes 120 persones. Ja han confirmat l'assistència d'una quinzena de penyes. Són: PB Belaterra, PB Sant Andreu de la Barca, PB Vallès de Sabadell, PB Monttmeló, PB Solera de Calella, PB El Papiol, PB Ramon Llorens de Rubí, PB Alba del Vallès, PB Poble Nou de Sabadell, PB Navarcles, PB El Repartidor, PB El Racó, PB Penya 1900 de Terrassa, PB Penya Vallirana i PB Penya Figaro-Montmany.

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha convidat a Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu del FC Barcelona; Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona; Francesc Folguera, directiu de la Federació Catalana de Futbol i delegat al Barcelonès; Joan Torrent, exjugador del FC Barcelona, i Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

Autocar al dinar

La Penya Blaugrana Sant Cugat posa a disposició dels comensals un autocar que sortirà a les 13 hores de la parada habitual de l'entitat en els partits que el Barça juga al Camp Nou, cap al Restaurant Masia Can Ametller. La parada està situada a la rambla del Celler, al costat de l'Hotel Sant Cugat. La tornada està prevista entre les 18 i 18.30 hores. Cal inscriure's i té un cost de 5 euros. Les inscripcions es poden fer al telèfon (93 589 22 78) de la Penya Blaugrana Sant Cugat el dimarts i el dijous, de 18 a 20 hores, o enviant un correu electrònic a l'entitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem