La prova del circuit Rafa Nadal de tennis, en marxa al Club Esportiu Valldoreix

Del 18 al 27 de març hi juguen mig miler de jugadors i jugadores en les categories sub-12 i sub-14 individual masculí i femení

Mig miler de jugadors i jugadores participen, del 18 al 27 de març, al Club Esportiu Valldoreix, en la tercera prova del circuit de tennis Rafa Nadal Tour By Mapfre, que impulsa el tenista d'elit i que va a benefici de la Fundació Rafa Nadal. L'entitat que presideix Joan Carles Pradell l'organitza per tercer any consecutiu, i es juga en les categories sub-12 i sub-14 individual masculí i femení.

En aquest campionat de tennis formatiu s'hi han inscrit tennistes de diferents punts de l'Estat espanyol i, fins i tot, algun jugador internacional. Entre tennistes de la BTT Tennis Academy, situada al Club Esportiu Valldoreix, i jugadors d'aquest club, hi participaran una quinzena de jugadors.

Aposta pels valors de l'esport

L'organització desenvoluparà diferents activitats i dinàmiques per fomentar els valors FOTO: Circuit Rafa Nadal

Durant la competició, l'organització desenvoluparà diferents activitats i dinàmiques per fomentar els valors. En aquesta edició, el valor protagonista del torneig és la superació, que els participants entrenaran a partir de dinàmiques esportives creades i dirigides per un equip de coaches. Amb tot, els altres valors que fomenta el circuit, com l'esforç, la companyonia i l'esportivitat, entre d'altres, també tindran presència en aquestes activitats.

La tercera de les sis proves

La de Valldoreix és la tercera de les sis proves del circuit Rafa Nadal Tour By Mapfre. La fase prèvia es jugarà del 18 al 21 de març, i la fase final, del 22 al 27 de març. Les dues primeres proves ja s'han jugat al RCT Barcelona-1899, al gener, i a Mairena del Alfaraje (Sevilla), del 20 al 27 de febrer. Les altres tres proves es faran a Rocafort (València), del 7 al 15 de maig; Alacant, del 18 al 26 de juny, i a Majadahonda (Madrid), del 16 al 24 de juliol.

La principal novetat d'aquesta tercera edició del Rafa Nadal Tour By Mapfre és que els Campionats d'Espanya Aleví i Infantil també seran puntuables pel rànquing d'aquest circuit formatiu. Els set millors classificats de cada categoria, més el tennista que hagi guanyat el Trofeu de Valors, disputaran el Màster Final a Mallorca, del 22 al 25 de setembre.

La presentació d'aquesta prova es va fer el 8 de març, a la Sala de Plens de L'entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, i va estar presidida per Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix; Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Carles Costa, representant de Rafa Nadal; J.F. Fernández, director del Rafa Nadal Tour By Mapfre; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, i Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis (BTT).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem