La segona entrega de premis de la Sant Silvestre, divendres a l'ajuntament

Els santcugatencs Ricard Pérez Bisbal (Unió Ciclista Sant Cugat) i Laura Bel Franquesa van ser els millors atletes locals de la cursa

La segona part de l'entrega de premis de la 6a Sant Silvestre de Sant Cugat es farà aquest divendres, 8 de gener, a les 19 hores, a l'ajuntament. L'entrega de premis als tres primers classificats de la classificació general masculina i femenina ja es va fer el mateix dia de la prova.

La resta de premiats; del 4t al 25è en la classificació general, el primer classificat i primera classificada de cada categoria, el primer/a local, i la millor disfressa (individual i col·lectiva), també rebran un obsequi aquest 8 de gener.

Ricard Pérez i Laura Bel, els millors atletes locals

Els santcugatencs Ricard Pérez Bisbal (Unió Ciclista Sant Cugat) i Laura Bel Franquesa van ser els millors atletes locals de la cursa. Pérez va ser 23è en la classificació general amb una marca de 35 minuts i 36 segons, i Bel, 81a i la sisena millor atleta de la general amb un temps de 38 minuts i 11 segons. Laura Bel ha estat campiona de la Mitja Marató de Sant Cugat.

Les millors disfresses també tenen premi

L'organització ja ha fet públic els guanyadors de la millor disfressa individual i col·lectiva de la 17a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat. La millor disfressa individual l'ha guanyat Javier Jiménez (dorsal 2.101), que s'endurà un val de compra de 100 euros de la botiga santcugatenca Party Fiesta.

La millor disfressa col·lectiva ha estat per Arnau Marzábal, dorsal 1.623, que rebran un val de compra de 300 euros de Party Fiesta.

Els atletes catalans Jaume Leiva (Runners Tarragona) i Bàrbara Ramon (AA Catalunya) es van adjudicar el 31 de desembre la sisena edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat. En aquesta 17a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, que organitza el Club Atlètic Barcelonès, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, hi van participar un total de 1.935 atletes.

Aquesta cursa està homologada per la Federació Catalana d'Atletisme i forma part també del Circuit Divina Pastora Assegurances l'Aliança. El circuit és de 10 quilòmetres.