La UE Sant Cugat aconsegueix una disputada victòria

El partit s'ha disputat aquest dissabte, 4 de març

UE Sant Cugat: J. Costa (5), B. Llansó (7), A. Sanahuja (8), J.Riera (15) i R. Cosials (10) -cinc inicial- M. García (9), D. Pascual (12), C.J. Antonio (14), E. Bas (21), J.P. Reyes (24) i P. Soler (25).

CE Bisbal Bàsquet: G. Castillo (4), P. Soler (9), J. Mitjà (10), M. Nieto-Márquez (11) i R. Oliva (17) -cinc inicial- J. Estruch (2), M. Macau (3), E. Vila (7), D. Poch (12), J. Ferrer (21), A. Castelló (31) i M. Curtó (35).

Jornada: 19a jornada de lliga del grup 1 de Copa Catalunya de bàsquet masculí.

Instal·lació: Pavelló 1 de la ZEM rambla del Celler.

Públic: 150 espectadors.

Gran avantatge al 2n quart

Els gironins han fet bones defenses FOTO: Lali Álvarez

La UE Sant Cugat ha superat amb una disputada victòria al CE Bisbal Bàsquet, que fins ara anava desè a la classificació. Els vermells-i-negres han sumat dos punts a la classificació (32 en total) i segueixen a la 6a posició encara que igualats en punts amb el CB Santa Coloma (4a posició) i el CB Artés (5a posició).

Els jugadors de Cesc Senpau han començat el 1r quart amb dificultats. Els visitants han anat per davant des de l'inici de partit fins que els santcugatencs han reaccionat i els han avançat (17-16). Abans d'acabar el quart, els vermells-i-negres han reaccionat i han guanyat, amb pressió, el quart (23-18).

Ja en el 2n quart, els santcugatencs, han aconseguit treure més avantatge fins a deixar el marcador a 35-24. Mentrestant, els gironins, han començat a fallar tirs sense poder reaccionar davant els encerts dels locals. Els de Senpau han aconseguit treure un avantatge de 12 punts al final del quart (40-28).

Merescuda victòria

Els santcugatencs han disputat una victòria difícil FOTO: Lali Álvarez

En el 3r quart, els vermells-i-negres, han començat molt fort però a poc a poc han començat a fallar els tirs. Els gironins han aprofitat per encertar-los i apropar-se més al marcador fins al final del quart (56-44).

Quan la victòria estava a punt d'arribar, en el 4t quart els locals han afluixat una mica i els visitants han aconseguit encertar més els tirs. Ambdós equips han disputat la victòria amb el marcador poc distanciat (66-58). Finalment, el conjunt santcugatenc, ha aconseguit sentenciar el partit i allunyar-se de 10 punts tot i les bones defenses dels visitants (77-67).

Cesc Senpau: "Guanyar partits és molt difícil"

Cesc Senpau, entrenador de la UE Sant Cugat, ha afirmat que ha sigut un partit amb dificultats, ja que "la seva defensa ens ha fet una mica de mal en els últims minuts i això ens ha fet tindre dubtes a fallar alguns tirs assequibles". "Podem tenir erros en atac, perdre pilotes i fallar tirs, però no podem fallar en la defensa en quan a la intenció" ha afegit.

L'entrenador ha explicat que en una competició com és Copa Catalunya "guanyar partits és molt difícil i a vegades donem poc valor a les 13 victòries que portem en aquesta categoria tan exigent". Senpau ha afirmat que està content de sumar a casa malgrat "no haver fet una bona segona part, hem fet un partit correcte i l'equip mai es rendeix".