Manel González presenta la seva candidatura a la Federació Espanyola d'Atletisme

Amb l’eslògan Construir un gran repte, el santcugatenc presentar la seva candidatura a Madrid amb els també santcugatencs Valentí Massana i Alberto Ruiz

Amb l’eslògan Construir un gran repte, el santcugatenc Manel González Solanes, de 52 anys, va presentar la seva candidatura a la Federació Espanyola d’Atletisme per substituir José María Odriozola, el divendres 4 de març, a l’ INEF de Madrid. Les eleccions es faran al desembre.

El seu equip de treball

Durant l’acte, González va presentar l’equip de treball de la seva candidatura, integrat pels també santcugatencs Valentí Massana i Alberto Ruiz, i Javier Arques, Esther Lahoz, Alberto Solanas, María Carbó, Arturo Ortiz, Florencio Gascón, Valentín Rocandio i Iván Rodríguez. Manel González també va fer públic el seu programa electoral.

Arquitecte de professió és, des del 2014, vocal de la Federació Espanyola d’Atletisme. També és director tècnic esportiu de les seccions del Club Muntanyenc Sant Cugat, que inclou la d’atletisme. El santcugatenc va participar, amb la selecció espanyola absoluta, en els Jocs Olímpics de Los Angeles, l’any 1984, en la prova de 4x400 metres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem