Més de 500 nens i nenes celebren les 25 edicions de les Jornades d'Handbol Escolar

Hi han participat 46 equips de 9 escoles de Sant Cugat i 9 escoles i clubs de fora del municipi, en quatre categories de formació

Les Jornades d'Handbol Escolar, que coorganitzen l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) i el Club Handbol Sant Cugat, han celebrat aquest dissabte, 17 de juny, les seves ja 25 edicions. I ho han fet, un any més, amb èxit participatiu i organitzatiu. En aquestes 12 hores d'handbol ininterrompudes, hi han jugat 530 nens i nenes, repartits en 46 equips i en quatre categories de formació.

Els guanyadors

S'ha jugat un partit entre jugadors i jugadores que han format part o que formen part del programa d'handbol escolar de l'OMET. FOTO: OMET

En la categoria benjamí mixt hi han competit 16 equips i els guanyadors han estat el Ramon i Cajal A de Terrassa, l'Igualada i el Pi d'En Xandri. En aleví mixt, també amb 16 conjunts, els campions han estat el Santa Isabel, el Sant Joan Despí i el Joan Maragall vermell. En infantil masculí, amb 10 equips, els dos primers classificats han estat el Club Handbol Sant Cugat i l'Egara A, i en infantil femení, amb 4 equips, el CH Sant Cugat i l'Igualada.

9 escoles de Sant Cugat i 9 escoles o clubs de fora

Les 9 escoles de Sant Cugat que han participat en aquestes 25es Jornades d'Handbol Escolar han estat l'Avenç, el Catalunya, La Floresta, L'Olivera, el Joan Maragall, el Pi d'En Xandri, el Turó de Can Mates, el Ferran i Clua i el Santa Isabel. També hi ha pres part el Club Handbol Sant Cugat. Les altres 9 escoles i clubs de fora la ciutat que no s'han volgut perdre aquest torneig d'handbol escolar de referència han estat el Creu Alta Sabadell, l'Igualada, el Lumen de Terrassa, el Ramon i Cajal de Terrassa, el Sant Joan Despí, l'H. Egara, l'H. Terrassa, OAR Gràcia Sabadell i Polinyà.

Martí Nicolau, responsable de l'handbol escolar a l'OMET, ha explicat que "enguany, ha estat una de les edicions amb més participació. Ha estat un èxit, com sempre. Els nens i nenes s'ho han passat molt bé".

Durant el torneig, que s'ha jugat a la zona esportiva municipal de la Floresta, amb piscina gratuïta pels participants, s'ha jugat un partit entre jugadors i jugadores que han format part o que formen part del programa d'handbol escolar de l'OMET.

Amb aquestes 25es Jornades d'Handbol Escolar, l'OMET posa punt final al programa de l'handbol escolar de Sant Cugat de la temporada 2016-2017.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem