Més de 400 persones tanquen el centenari del Junior FC

El Junior FC rebrà la Medalla d'Honor de la ciutat el 27 de febrer, al Teatre-Auditori, ens els Premis Ciutat de Sant Cugat

Prop de 440 persones -437 en total- han participat aquest divendres, 1 de desembre -el mateix dia que el club es va fundar ara fa un segle-, en el sopar de gala i últim acte -uns 25- del centenari del Junior FC, a l'Hotel Qgat. En el sopar, hi han assistit, entre altres autoritats, Oriol Marcé, subdirector general d'Activitats Esportives i Infraestructures de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya; Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Xavier Adell, president de la Federació Catalana d'Hoquei; Pere Guardiola, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol; Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel; Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis; Toni Lloret, president del Club Tennis Natació Sant Cugat, i Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix.

Espino: "El Junior FC no és tant el que té sinó el que som"

Expresidents del club i Amparo Sirvent, responsable de la comissió del centenari. FOTO: Lali Álvarez

En els parlaments, el president del Junior FC, Rafa Espino, s'ha mostrat satisfet perquè "hem aplegat més de 400 persones. El sopar ha estat un èxit de participació". Espino ha explicat, de diferents maneres, què significa el Junior FC: "El Junior FC no és tant el que té sinó el que som. És una manera de fer, d'actuar, de competir i formar en l'esport. Tot això és el nostre principal patrimoni, que ens fa diferents, singulars, i que ens fa lluir l'anomenat Esperit Junior". També ha dit que "passats els anys, podem afirmar sense por a equivocar-nos que el Junior FC és l'hereu i manté aquell esperit i filosofia fundacional: esport i amistat", amb "una formació esportiva volgudament impregnada de valors com el respecte, la superació, l'esforç i el compromís".

Espino ha afirmat també que "fa temps que el Junior FC ha deixat de ser no només un club de joves afables i bona gent. És també un club competitiu, amb 1.500 esportistes federats. El Junior FC té història, és present, amb 2.500 socis i en un magnífic moment, i sens dubte té futur".

Conesa: "Si Sant Cugat és Ciutat Europea de l'Esport 2018, és gràcies a clubs com el Junior FC"

Al sopar de gala hi han assistit 437 persones. FOTO: Lali Álvarez

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, que ha lliurat una placa commemorativa al Junior FC pels seus 100 anys d'història, ha assegurat que "el club que ha mantingut al llarg de 100 anys la seva aposta i el seu projecte és un club que cuida a les persones" i que el Junior FC està en una de les etapes més potents de la seva història". També ha dit que si Sant Cugat ha estat designada Ciutat Europea de l'Esport 2018 "és gràcies a clubs com el Junior FC". Amb la frase "Al Junior FC em sento com a casa", ha conclòs la seva intervenció.

El Junior FC rebrà la Medalla d'Honor de la ciutat el 27 de febrer

La Generalitat de Catalunya ha lliurat una placa commemorativa al Junior FC. FOTO: Lali Álvarez

L'alcaldessa també ha assegurat que el Junior FC "serà la tercera entitat de Sant Cugat que té la Medalla d'Honor de la ciutat. El lliurement de la Medalla d'Honor es farà el 27 de febrer en el marc dels Premis Ciutat de Sant Cugat, al Teatre-Auditori".

Marcé: "El Junior FC és un referent esportiu i social per Sant Cugat i per Catalunya"

Amparo Sirvent, Mercè Conesa i Rafa Espino. FOTO: Lali Álvarez

El subdirector general d'Activitats Esportives i Infraestructures de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Oriol Marcé, ha iniciat el seu parlament amb un emotiu record als consellers i conselleres "que es troben privats de llibertat", en un llarg aplaudiment d'un minut de durada.

Oriol Marcé, que ha lliurat una placa commemorativa al Junior FC pel seu centenari, ha assegurat que el club "és una entitat forta i moderna" i que "aquest Esperit Junior FC és l'autèntic esperit del teixit associatiu de Catalunya". Marcé ha lloat els "100 anys de dedicació a l'esport del nostre país, en els que el Junior FC s'ha convertit en un transmissor de valors" i ha desitjat que "continuï amb el mateix esperit de formació i excel·lència en el futur, que el Junior FC continuï sent un referent esportiu i social per Sant Cugat i per Catalunya".

Xavier Adell, president de la Federació Catalana d'Hoquei, ha lliurat una placa de reconeixement al Junior, "per tot el que aporta a l'hoquei català".

Es canviaran les gespes dels camps de futbol

Rafa Espino ha rebut una placa de Xavi Adell, president de la Federació Catalana de Hockey. FOTO: Lali Álvarez

En els parlaments, Rafa Espino ha anunciat que "el 2018 està previst substituir les gespes dels camps de futbol 11 i futbol 7 i, en breu, volem fer el mateix als camps d'hoquei i condicionar el pavelló".

Calendari d'activitats que ha celebrat el Junior FC en el seu centenari:

-Cavalcada de Reis.

-Presentació oficial dels actes del centenari del Junior FC.

-Torneig Gran Slam de pàdel.

-Esquiada.

-Gala de l'hoquei sobre herba espanyol.

-Copa del Rei i de la Reina d'hoquei sobre herba.

-Presentació del llibre del centenari.

-Concert al Liceu per a nens i nenes.

-Caminada Sarrià-Sant Cugat.

-Torneig Padelcat.

-Quadrangular de tennis entre els clubs Club Tennis Natació Sant Cugat, Club Esportiu Valldoreix, Cercle Sabadallès 1856 i Junior FC.

-Torneig internacional de veterans d'hoquei sobre herba.

-Torneig ITF Sènior de tennis.

-Torneig Social de Pàdel.

-5è Torneig International Hockey Tournament sub-16.

-Campionat de Catalunya Sénior de Pàdel.

-12è Torneig Jaume Tubau de Futbol-7.

-Concurs de paelles.

-Diada de l'hoquei sobre herba català.

-Exhibició del jugador professional de pàdel Fernando Belasteguin.

-Quadrangular de futbol dels equips de Sant Cugat que militen a 3a Catalana: Sant Cugat FC B, CFU Mira-sol Baco, Valldoreix FC A, i Junior FC B.

-Campionat intern de golf.

-Torneig de futbol de veterans entre el FC Barcelona i el Junior FC.

-Sopar de Gala.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem