L'Ajuntament distingirà al Junior FC amb la Medalla d'Honor de Sant Cugat

Està previst que l'Ajuntament lliuri aquesta Medalla d'Honor en el sopar que el Junior FC farà el divendres 1 de desembre a l'Hotel Qgat, un dels actes centrals del centenari

L'Ajuntament de Sant Cugat lliurarà la Medalla d'Honor de Sant Cugat al Junior FC, club que aquesta temporada 2017-2018 està celebrant el seu centenari. Així ho ha aprovat, per unanimitat, el Ple Municipal de la ciutat, qui ha proposat aquesta distinció aquest dilluns, 20 de novembre. Hi ha estat present Rafa Espino, president del Junior FC. Està previst que l'Ajuntament lliuri aquesta Medalla d'Honor en el sopar que el Junior FC farà el divendres 1 de desembre a l'Hotel Qgat, un dels actes centrals del centenari.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha assegurat que aquesta distinció honorífica "és més que merescuda" i ha destacat el paper de la dona en un club "que té molt present la importància de la dona". Tots els grups municipals han felicitat al Junior FC pel centenari i per la Medalla d'Honor, destacant que és un club històric.

La proposta per concedir la Medalla d'Honor al Junior FC destaca que "és una entitat esportiva que ha esdevingut per mèrits propis un emblema més de la ciutat. Es distingeix pel foment i la pràctica de les nombroses disciplines esportives, culturals, socials que s'hi ha dut a terme al llarg dels seus 100 anys d'història destacant-ne particularment l'hoquei sobre herba, el futbol, el tennis i el pàdel" i que "durant aquest segle de vida, el Junior FC ha contribuït al dinamisme i a la cohesió social de la ciutat".

La proposta per concedir la Medalla d'Honor de Sant Cugat exposa que un dels actius importants de la nostra vila són les entitats que actuen com a element cohesionador i vertebrador del teixit social que configura les ciutats com àmbits de convivència solidària i que una de les funcions de l'administració és potenciar els valors democràtics i socials que cohesionen i fan de Sant Cugat una ciutat viva, acollidora i solidària.

Cinc Medalles d'Honor de Sant Cugat

Rafa Espino, president del Junior FC, ha estat present en el Ple Municipal. FOTO: Artur Ribera

Amb la concessió de la Medalla d'Honor, Sant Cugat ret homenatge a les seves entitats centenàries pel seu valor social, cohesionador i històric així com per la gran feina feta en favor de la ciutat. Per aquest motiu, l'Ajuntament ja ha concedit aquesta distinció a quatre entitats que tenen més de cent anys: Societat Coral La Lira, La Unió Santcugatenca, Club de Golf Sant Cugat i Sant Cugat Futbol Club.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem