Mònica Bell, la il·lusió de competir a casa

La jove jugadora de boccia de Sant Cugat, de 17 anys, amb paràlisi cerebral motriu, participarà, per primera vegada, en els CPISRA World Games, que del 7 al 13 d'agost es fan a Sant Cugat

Mònica Bell Escoda, amb paràlisi cerebral motriu, participarà, per primera vegada, en els CPISRA World Games, que del 7 al 13 d'agost es faran a Sant Cugat. Ho farà en la disciplina de boccia, en la categoria BC3 Individual (els esportistes són ajudats per un auxiliar). La seva mare, Montse Escoda, que des del 2014 és la seva auxiliar a la pista, assegura que l'objectiu en aquesta competició internacional és "passar-s'ho bé i jugar bé. Ens fa molta il·lusió competir a casa, a Sant Cugat".

La boccia, que té una semblança amb la petanca i que és un esport paralímpic, és una activitat esportiva que possibilita la participació de jugadors amb alts nivells de discapacitat física.
 

Defensa el Boccia Team Sant Cugat

Per a Montse Escoda, la seva filla "té molt bona estratègia. Sap jugar molt bé. Esportivament, amb la boccia, no ens fixem cap objectiu en concret. Arribarem fins on arribem". Bell té 17 anys i forma part del club Boccia Team Sant Cugat, club que va néixer el juliol del 2015 i que entrena al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Monica Bell 5

Montse i Mònica Bell participaran en els CPISRA World Games, a Sant Cugat del 7 al 13 d'agost. FOTO: Bernat Millet

Bell té un extens currículum esportiu, entre el que destaca una tercera posició en el Campionat d'Espanya Infantil (2015); 4 podis en els Campionats de Catalunya, 1 podi en la Lliga Catalana, i 5 participacions en campionats d'Espanya.

Mònica Bell, que competeix en la categoria juvenil, va començar a practicar la boccia als 9 anys, gràcies al programa Fem Sport de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals. Mònica Bell estudia a l'Escola Municipal d'Educació Especial El Pi de Terrassa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem