El nou edifici de la Jaume Tubau es podria estrenar la setmana vinent, nou mesos després

El president del Sant Cugat FC, Llorenç Santasusagna, també ha explicat que el club treballa, des de fa temps, per aconseguir la gestió del bar de la ZEM Jaume Tubau

Tal com va anunciar la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Gemma Aristoy, al TOT Sant Cugat, el nou edifici de despatxos i vestidors de la ZEM Jaume Tubau, que ha d'utilitzar el Sant Cugat Futbol Club, entre altres, i que des del passat mes d'abril està gairebé acabat però no recepcionat per l'Ajuntament, podria entrar en funcionament la setmana que ve. Així ho ha anunciat el president del Sant Cugat FC, Llorenç Santasusagna, aquest divendres, 24 de gener, a la nit, durant l'assemblea general ordinària de socis que s'ha fet a la Casa de Cultura. Santasusagna també ha explicat als tretze socis que han assistit a l'assemblea, que el club treballa, des de fa temps, per aconseguir la gestió del bar de la ZEM Jaume Tubau.

Més info: Un pavelló de rítmica i la piscina de Mira-sol, principals objectius en instal·lacions

Satasusagna: "Som el tretzè club català amb més nombre de jugadores inscrites en la Federació Catalana de Futbol"

En la seva intervenció inicial, el president de l'entitat vermell-i-negre també ha assegurat que "esportivament, dels 1.322 equips de futbol base de Catalunya som el quinzè millor club català" i que "som el tretzè club català amb més nombre de jugadores inscrites en la Federació Catalana de Futbol". Abans d'iniciar el seu parlament, Santasusagna ha recordat l'expresident del club i President d'Honor, Àlex Barberà, que va morir el passat més d'abril.

Més info: Es mor Àlex Barberà, expresident del Sant Cugat Futbol Club

Tono Cadevall fa créixer l'àrea femenina

En l'àmbit esportiu, Ferran Benet, secretari tècnic del club, ha assegurat que "el futbol femení continua creixent. Aquesta temporada 2010-2020 tenim un equip més i ja en són set". De la mà del seu coordinador esportiu, Tono Cadevall, l'àrea femenina és un referent en el futbol català.

Més info: Cadevall: "La secció femenina del Sant Cugat Futbol Club és un referent"

L'àrea de metodologia, un referent

Benet també ha ressaltat el bon treball que està fent el Sant Cugat FC des de l'àrea de metodologia, que dirigeix Albert Ballesteros. Segons Benet, "no hi ha molts clubs que treballin l'àrea de metodologia com ho fem nosaltres".

En l'àrea econòmica, els associats han aprovat els comptes de la temporada 2018-2019, amb un superàvit de 5.304 euros, i també el pressupost de l'exercici 2019-20120, de 424.700 euros.

El club també ha informat que, en la catorzena temporada de col·laboració amb l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI), enguany ha lliurat 100 kg de material esportiu a ESI.

Els socis han ratificat l'entrada en la junta directiva del Sant Cugat FC a Mónica Sanz, que formarà part de l'àrea social.

Eleccions a la presidència

Finalment, el club ha informat als socis que convoca eleccions a la presidència per final de mandat, i que en el cas que hi hagi més d'una candidatura -només es coneix la de l'actual president-, se celebrarien l'1 de març.

Més info: El Sant Cugat Futbol Club convoca eleccions per la finalització natural de l'actual mandat

 
Comentaris

Destaquem