Nou èxit del 12è Torneig de Nadal Babolat de tennis al Club Esportiu Valldoreix

El campionat, que s'ha jugat del 12 al 30 de desembre en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, hi han jugat 202 tennistes

Un total de 202 tennistes han participat en el 12è Torneig de Nadal Babolat de tennis al Club Esportiu Valldoreix, del que aquest dimecres, 30 de desembre, s'han jugat les finals.

Els campions i subcampions de les vuit categories han estat: Roger Romero Baulenas (cap de sèrie número 1) i Pol Vega López, en cadet masculí; Mireia Turró Escudé (4) i Alejandra Ferrer Rodríguez (3), en cadet femení; Oriol Fillat Giménez (2) i Max Alcalá Gurri (1), en infantil masculí; Ona Clapés Pampalona (1) i Aina Vaquero Fernández (2), en infantil femení; Alejandro Rocabert Maragall (5) i Ignasi Gamós Renart, aleví masculí; Alba Acuña Irinia (1) i Olivia Alcalá Gurri (2), en aleví femení; Nacho Rocabert Maragall (1) i Bruno Sánchez Sánchez (3).

Els campions i subcampions són tennistes representants del CT Barcino, CT Cabrils, CT Manresa, RCT Barcelona-1899, CT Sabadell i CT de La Salut.

Gascón, Piquet i Pradell, les millors del CE Valldoreix

Les millors jugadores del CE Valldoreix han estat la benjamí Duna Gascón Oliver i les infantils Carla Piquet Gámez i Marta Pradell Grifoll. Totes tres han estat eliminades en els quarts de final del torneig.

Roger Badia, director del 12è Torneig de Nadal Babolat de tennis, ha assenyalat en els parlaments que “hem intentat cuidar al màxim els jugadors, amb detalls que l'organització considerem que són importants. Esperem que els jugadors hàgiu estat a gust en el club. Molts repetiu cada any”. Sònia Delgado ha estat la jutgessa-àrbitre.

Aquesta competició s'ha jugat del 12 al 30 de desembre en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem