El Club Esportiu Valldoreix i BTT Tennis Academy reforcen el seu compromís

L'entitat i l'empresa que gestiona l'àrea esportiva del club, han prolongat el seu contracte nou anys més

El Club Esportiu Valldoreix i l'empresa BTT Tennis Academy, que gestiona l'àrea esportiva de l'entitat, han prolongat el seu contracte nou anys més. L'acord s'ha segellat aquest dimarts, 1 de desembre, al migdia, a l'entitat esportiva.

Per al president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, els primers nou anys (2004-2015) d'aquest treball han comportat “molts canvis” a l'entitat valldoreixenca. El club ha passat de 700 a 1.200 socis, i 1.500 accionistes; de 300 a 500 tennistes a l'escola de l'entitat; de 14 a 18 pistes de tennis; de 2 a 11 pistes de pàdel; d'1 planta de gimnàs a 3, i d'un camp de sorra de futbol-11 a un camp de gespa artificial de futbol-7.

En l'actualitat, el CE Valldoreix disposa de prop de 50 equips en competició, entre pàdel (els primers equips militen en la Divisió d'Honor) i tennis (la majoria d'equips o fan a la Categoria d'Or).

Nous reptes

Joâo Sousa, Paula Eyheraguibel, Joan Navarro, Josep Puig, Joan Carles Pradell, Francis Roig, Jordi Vilaró i Àlvar Margets, en l'acte. FOTO: À. L. P.

Segons Pradell, la segona etapa d'aquesta comunió (2015-2024) ha de portar al club “a fixar noves línies estratègiques; potenciar la figura de la direcció esportiva; potenciar les marques del CE Valldoreix i BTT Tennis Academy, i invertir en les instal·lacions del club”.

L'acte ha comptat amb la presència, entre d'altres personalitats, de Josep Puig, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix; Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis, i els directors de BTT Tennis Academy, Francis Roig, Jordi Vilaró i Àlvar Margets. Entre la quarantena d'assistents a l'acte, cal destacar també l'assistència de Roger Badia i Albert Riba, de BTT Tennis Academy, i el tennista professional santcugatenc Joâo Sousa, “producte de BTT Tennis Academy”, segons els directors de BTT Tennis Academy.

Pradell: "D'aquí a deu anys serà un model a analitzar”

Joan Carles Pradell ha nomenat Soci d'Honor a Joâo Sousa. FOTO: À. L. P.

En un acurat discurs, el president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, ha assenyalat que aquest “és un acord amb una empresa professional que d'aquí a deu anys serà un model a analitzar. El model CE Valldoreix-BTT és un model d'èxit”. Pradell ha analitzat aquest èxit en diferents punts, entre els quals destaquen que el conveni amb BTT “no és una concessió, és un projecte esportiu”, i “la capacitat d'autocrítica, diàleg i capacitat de superar-se” entre ambdues parts.

Àlvar Margets ha explicat que “la nostra és una oferta pròpia, elaborada i de molta qualitat” i que “el nostre equip de professionals és el nostre patrimoni”. Per la seva banda, Francis Roig ha assenyalat que el CE Valldoreix “és casa nostra i que entre tots hem aconseguit fer créixer el club amb un salt qualitatiu”.

Els directors de BTT Tennis Academy han tingut un reconeixement especial cap a l'expresident del CE Valldoreix, Fernando Canaleta (2002-2008), qui va confiar en aquesta empresa de serveis esportius.

Navarro: “En el món del tennis aquest és un acord atípic”

Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis, ha destacat que “en el món del tennis aquest és un acord atípic. Aquest tipus d'acords duren menys. Al CE Valldoreix s'està treballant molt bé”.

Joâo Sousa: “M'he fet millor persona i jugador”

El santcugatenc Joâo Sousa, 33è al rànquing de l'ATP i que enguany ha jugat la Copa Davis amb el seu país, Portugal, va arribar al CE Valldoreix als 15 anys. “Vaig venir sol i tothom em va acollir molt bé. En aquests deu anys que fa que estic a BTT Tennis Academy i al CE Valldoreix m'he fet millor persona i jugador. Aquesta és la meva família. Jo també he vist créixer aquest club”.

L'acte ha finalitzat amb l'entrega per part de Joan Carles Pradell a Joâo Sousa d'una placa que el reconeix com a nou Soci d'Honor del CE Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem