Nou èxit organitzatiu i de participació en el Torneig Ciutat de Sant Cugat de Karate

Hi han participat vint clubs catalans, amb 402 inscrits

Amb la participació de vint clubs catalans, el Club Karate Sant Cugat ha organitzat la ja desena edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat de Karate, aquest dissabte, 5 de marc, al matí, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Quant a l’entitat local, hi han pres part uns 75 karatekes.

El torneig, amb 402 inscrits (300 nois i 100 noies) s’ha desenvolupat en la disciplina de kata (forma) entre les categories benjamí i sènior, amb 26 categories, sent l’aleví masculí la categoria amb més participació de karatekes.

També hi han participat vuit karatekes escolars santcugatencs, procedents de les escoles Collserola, Gerbert d'Orlhac, Pureza de María i Santa Isabel. També hi han competit karatekes del club esportiu local Meet Gym.

Llorente: “Estem molt contents”

Un dels karatekes participants FOTO: lali Puig

Lourdes Llorente, presidenta del Club Karate Sant Cugat, ha explicat al TOT Sant Cugat que “estem molt contents, tant per l’organització com pel nivell dels karatekes”.

En l’organització d’aquest campionat, que es convoca anualment, hi han participat 35 voluntaris i 12 àrbitres. A banda dels trofeus pels tres primers classificats de cada categoria, l’organització ha lliurat una medalla a tots els participants.

Reconeixements

Durant la competició, el Club Karate Sant Cugat ha fet un reconeixement públic a sis persones, a qui ha lliurat una placa. Aquesta entitat ha reconegut l’expresident Miguel Vega, el senpai Sergi Subirà, i el director tècnic del club Salva Álvarez (5è DAN). L’entitat santcugatenca també ha distingit tres persones més: Maite Moreno (àrbitre internacional i del Club Francàs; José Fernández Tejero (Shihan del Club Kihon), i Manel Francàs (Shihan de shihan del Club Francàs, i president de l’Associació Catalana de Karate Goju Ryu).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem