Gairebé un centenar de nens participen a la 3a Trobada Local de Karate

Aquesta jornada de promoció de karate escolar s'ha celebrat aquest dissabte 23 de gener, al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler

Prop d'un centenar de nens –concretament, 92– han participat aquest dissabte 23 de gener, al matí, en la tercera edició de la Trobada Local de Karate, al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler. Aquesta jornada de promoció de karate escolar, de caràcter lúdic i esportiu no competitiu, reuneix els nens i nenes de les escoles i les entitats de Sant Cugat que practiquen el karate. 

L'exhibició s'ha desenvolupat en el format de kata (formes), en les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. Una kata és una demostració dels moviments i canvis de posició fets en sèries. Hi han participat karatekes del Club Karate Sant Cugat i les escoles Pureza de María, Gerbert d'Orlhac, Pi de'n Xandri, Collserola, Santa Isabel i La Farga. S'han lliurat medalles a tots els participants.

L'organització ha estat a càrrec de l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), i del Club Karate Sant Cugat. Ha estat la segona edició amb més participació. En el curs escolar 2014-2015 hi van prendre part 110 participants (76 nens i 34 nenes), i en el 2013-2014, 77 participants (49 nens i 28 nenes).

Participants de la 3a Trobada Local de Karate. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem