Ramírez debuta, amb Espanya, amb un tercer lloc a l'europeu de natació sincronitzada

La nedadora de Sant Cugat ha estat bronze en la prova d'equip tècnic i ha explicat que "he fet una bona competició, i és un bon començament”

La nedadora de Sant Cugat, Paula Ramírez Ibáñez, ha finalitzat, amb l'equip espanyol absolut, en la tercera posició, en la prova d'equip tècnic, en el Campionat d'Europa de Seleccions de Natació Sincronitzada. L'equip estatal ha sumat un total de 89,7296 punts, per darrere de Rússia, primera amb 93,3115 punts, i d'Ucraïna amb 91,2843 punts.

Aquesta ha estat la primera competició internacional oficial en la qual ha participat Ramírez, de 19 anys, que s'ha mostrat molt contenta de la seva actuació. M'han felicitat. He fet una bona competició, i és un bon començament, ha explicat al TOT Sant Cugat.

Amb Paula Ramírez Ibáñez, han actuat Paula Klamburg, Clara Basiana, Clara Camacho, Cecilia Jiménez, Meritxell Mas, Sara Levy i Cristina Salvador.

El Campionat d'Europa de Seleccions de Natació Sincronitzada s'ha celebrat del 8 al 10 de maig, a Amsterdam (Holanda).

A finals de juliol, l'equip espanyol absolut de natació sincronitzada prendrà part al Mundial, que es farà a Kazan (Rússia).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem