Pepe Díaz: l'atleta popular fidel a les proves de Sant Cugat i al RCD Espanyol

El florestà participarà el 10 de novembre en la seva primera cursa de mig fons, la prestigiosa Behobia-San Sebastián

Aquesta temporada 2019-2020 serà la quarta campanya que Pepe Díaz, de 28 anys, córrer curses populars, de 5 i 10 quilòmetres, i ja encadena una trentena de podis. És un atleta fidel a les proves de Sant Cugat, on ha participat en totes i també ha pujat al podi: al terç de la Mitja Marató de Sant Cugat, a la Cursa DiR-Mossos d'Esquadra, al Cros de Sant Cugat, a les Milles de Valldoreix, a la Cursa Medijocs i a la Cursa Popular de les Planes. I sempre ho fa amb la samarreta del RCD Espanyol, del que n'és el soci número 8.342. Entrena entre 4 i 5 dies a la setmana i fa una cursa al mes.

Pepe Díaz: "Vull provar-me i saber fins a on puc arribar"

Ara, Díaz, atleta independent, vol anar més enllà. "Vull provar-me i saber fins a on puc arribar", detalla. El 10 de novembre participarà en la seva primera cursa de mig fons, la prestigiosa Behobia-San Sebastián, i assegura que "m'acabaré enganxant a fer les mitges maratons per acabar corrent maratons. Vull fer marques interessants".

Pepe Díaz: "L'atletisme em dona salut i autoestima i em permet està en forma"

El florestà va començar a córrer -tot i que ja ho havia fet de petit- fa tres cursos, quan va deixar de jugar al primer equip del Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, conjunt que després de jugar en el juvenil va defensar durant 8 temporades, sent en 3 el capità. "L'atletisme m'ajuda a desconnectar. És un esport sacrificat, però em dona salut i autoestima i em permet està en forma. Em vaig posar a córrer perquè la família i els amics em van dir que se'm donava bé. Des de petit fins ara hauré fet una seixantena de podis", detalla.

Aquest agent de viatges va tenir l'opció a 6è de Primària d'entrar a entrenar al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, però va decidir no fer-ho.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem