Quatre jugadors d'hoquei sobre patins de Sant Cugat jugaran competició europea

Són Joan Galbas (Dinan Quévert), Pol Galbas (CH Recam Làser Caldes), Joan Salarich (ERG Iserlohn) i Guillem Fox (ARH Nantes)

Quatre jugadors d'hoquei sobre patins de Sant Cugat jugaran aquesta temporada, 2018-2019, competició europea. Joan Galbas ho farà amb el seu club, el Dinan Quévert de França, en la Lliga Europea, on ha estat enquadrat en el grup A, amb el FC Barcelona (actual campió de la Lliga Europea), la UD Oliveirense (Portugal), l'ASD Follonica Hockey (Itàlia) i l'HC Dinan Quévert (França). La primera jornada d'aquesta fase de grups es jugarà el 20 d'octubre, i l'última, el 9 de març. La Final Four de la Lliga Europea tindrà lloc l'11 i 12 de maig del 2019.

Per la seva banda els jugadors Pol Galbas i Joan Salarich i el porter Guillem Fox jugaran la ronda preliminar de la WS Europe Cup, competició fins ara anomenada Copa de la CERS. Pol Galbas jugarà amb el CH Recam Làser Caldes contra el Sporting Clube de Tomar (Portugal); Joan Salarich ho farà amb l'ERG Iserlohn alemany davant l'RC Biasca (Itàlia), i l'ARH Nantes (França) de Guillem Fox enfront l'OC Barcelos (Portugal). Els partits d'anada es jugaran el 20 d'octubre i els de tornada, el 17 de novembre. La Final Four se celebrarà el 27 i 28 d'abril del 2019.

El sorteig de les competicions europees de clubs d'hoquei sobre patins s'ha celebrat aquest dissabte, 1 de setembre, a Correggio (Itàlia).

A banda de ser de Sant Cugat, els jugadors Joan Galbas i Joan Salarich i el porter Guillem Fox s'han format a les categories inferiors del Patí Hoquei Club Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem