Rafa Robledo: "La Coordinadora hi és, però volem que Sant Cugat ho vegi"

La Coordinadora d'Entitats Esportives ha fet una fotografia amb els 12 clubs, en un acte on l'alcaldessa, que havia confirmat la seva presència, no hi ha assistit, finalment, per motius d'agenda

Per primera vegada en els seus 18 anys d'història, la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat ha fet una fotografia oficial amb representants -jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores i directius i directives- dels 12 clubs que actualment formen part d'aquesta entitat. L'acte s'ha celebrat aquest dissabte, 23 de setembre, al matí, a la plaça del Monestir.

L'alcaldessa no hi assisteix

L'alcaldessa, Mercè Conesa, havia confirmat la seva assistència a l'acte, però aquest divendres, 22 de setembre, al vespre, l'Ajuntament va comunicar a la Coordinadora que, per motius d'agenda, l'alcaldessa no hi podria assistir. Aquest fet ha molestat una part important dels presidents de la plataforma esportiva. En aquesta línia, Rafa Robledo, president de la Coordinadora, ha assegurat que "ens sap molt de greu que no hagi pogut estar en l'acte, amb els clubs. La fotografia col·lectiva que hem fet té una força, però amb ella encara hagués tingut més força". L'acte ha comptat amb la presència d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat.

El principi dels canvis

Presidents i directius dels 12 clubs amb Eloi Rovira, regidor d'Esports. FOTO: Lali Puig

Amb aquesta fotografia, la Coordinadora ha volgut simbolitzar un canvi que ja va anunciar fa uns mesos. Robledo ha explicat que aquesta fotografia "és la plasmació d'un canvi d'estratègia i d'actitud de la Coordinadora. Estem, però volem que Sant Cugat vegi que estem. La ciutadania no té una imatge física de la Coordinadora i fent aquesta fotografia pensem que ja hi som, que ja existim. I la foto ens resolt aquest problema. I aquest és un primer pas. El dissabte 30 de setembre organitzarem una Jornada Multiesportiva perquè la nostra especialitat és potenciar l'esport de base".

Eloi Rovira ha definit la fotografia de "molt bonica" i ha assegurat que "les relacions amb la Coordinadora són molt cordials. Els desitjo molta sort i encerts en els seus projectes".

Els 12 clubs que integren la Coordinadora són Penya Blaugrana Sant Cugat, Futbol Sala Sant Cugat, Unió Ciclista Sant Cugat, Unió Esportiva Sant Cugat, CFU Mira-sol Baco, Club Karate Sant Cugat, Olimpyc Floresta Futbol Sala, Sant Cugat Futbol Club, Club Muntanyenc Sant Cugat, Club Handbol Sant Cugat, Club Jiu-Jitsu Sant Cugat i Qbasket Sant Cugat.

Eloi Rovira diu que el bus llançadora no serà gratuït

La Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat va acordar, en una sessió de treball el dilluns 18 de setembre, sol·licitar a l'Ajuntament que el bitllet del bus llançadora que connecta el centre de Sant Cugat amb la ZEM La Guinardera sigui gratuït, tal com es va comprometre Eloi Rovira. El regidor d'Esports ha explicat que la decisió final "no és la fórmula que vam pensar inicialment. Després de valorar amb els serveis tècnics quines eren les millors opcions vam decidir que ho faríem així, incloent el bus llançadora en la targeta de transport T16. El bus llançadora és un servei que té un cost i que assumeix tota la ciutadania".

Rafa Robledo ha assegurat que "no he parlat amb el regidor, però ho hem de fer amb seriositat perquè segons com es tracti aquest afer pot malmetre certs clubs i esports, i això no ho hem de permetre ni la Coordinadora ni l'Ajuntament. Si hi posem interès, hi ha possibilitats de solucionar-ho".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem