La nova pàgina web, "el primer pas de la reestructuració de la coordinadora"

Rafa Robledo vol que l'entitat "sigui una entitat més activa i dinàmica" i "ser un referent en el conjunt d'entitats esportives de la ciutat"

Amb l'objectiu de "reestructurar la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat perquè sigui una entitat més activa i dinàmica" i "ser un referent en el conjunt d'entitats esportives de la ciutat", la plataforma ha presentat la seva nova pàgina web, que "és un pas fonamental per fer-ne un de més important". Així ho ha assegurat el president Rafa Robledo que, en aquesta mateixa línia, ha afirmat que aquesta nova eina de comunicació de la plataforma esportiva "marca un abans i un després" de l'entitat. Estem intentant canviar les formes, l'estratègia". Robledo és conscient que tenir una pàgina web "no és un plantejament innovador", però detalla que "tenim la necessitat d'existir dins l'entorn i que la ciutadania pugui interactuar amb la coordinadora".

El 23 de juny, en marxa

En la presentació de la nova pàgina web, que ha desenvolupat l'empresa santcugatenca Room, Antonio Gregorio, cap de comunicació de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat i gerent de la Unió Ciclista Sant Cugat, ha donat tots els detalls d'aquesta nova eina de comunicació de l'entitat, que està previst que entri en funcionament el pròxim divendres, 23 de juny. A la pàgina web, que s'adapta a tots els dispositius, s'explica que és la coordinadora i els clubs que en formen part, amb una informació molt detallada de cada entitat i on la fotografia n'és protagonista. També hi ha un apartat de notícies, què cal fer per contactar amb l'entitat, i les diferents xarxes socials de la plataforma esportiva, que són Facebook, Twitter i Instagram. "Serà una pàgina web amb informació activa", explica Robledo. La coordinadora havia tingut una pàgina web, però mai va estar en actiu.

Els 12 clubs de la coordinadora

Els 12 clubs esportius de la ciutat que formen part de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat són: Penya Blaugrana Sant Cugat, Unió Ciclista Sant Cugat, Futbol Sala Sant Cugat, Club Karate Sant Cugat, Olimpyc Floresta Futbol Sala, Club Muntanyenc Sant Cugat, Sant Cugat Futbol Club, Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, Club Handbol Sant Cugat, Unió Esportiva Sant Cugat, Club Jiu-Jitsu Sant Cugat i Qbasket Sant Cugat.

A banda de Rafa Robledo i Antonio Gregorio, l'acte ha comptat amb la presència de Francesc Robert, directiu de la Penya Blaugrana Sant Cugat, una de les entitats que sempre ha donat més suport a la coordinadora. La presentació s'ha fet aquest divendres, 16 de juny, a la tarda, a la seu social de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat.

L'esponsorització, un altre pas

Des de fa més d'un any, la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat treballa en la recerca de patrocinadors per l'entitat. Durant aquest temps, Rafa Robledo s'ha entrevistat en diferents ocasions amb una empresa dedicada exclusivament a la recerca d'empreses patrocinadores. Robledo ha explicat que "durant el 2018 la plataforma esportiva ja hauria de tenir algun patrocinador, però abans, com a entitat, hem de fer alguns passos interns. Aquesta agència creu en nosaltres i ens està esperant".

La jornada multi esportiva, ara a finals de setembre

La jornada multi esportiva, que la coordinadora havia d'organitzar el 2016, ara està previst que es faci a finals de setembre d'aquest 2017 al parc de l'Arborètum. Aquesta és una proposta que l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, va fer a la Coordinadora el 15 de desembre del 2015, en el decurs d'una trobada amb la plataforma esportiva i que la Coordinadora va veure amb molt bons ulls. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els nens i nenes de la ciutat puguin provar els diferents esports que practiquen els clubs de la plataforma esportiva en una jornada lúdica i esportiva.

La pròxima reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat està previst que es faci al juliol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem