La Coordinadora apostarà per "la imatge, la promoció i l'anàlisi constructiu"

Rafa Robledo, president en funcions de la plataforma esportiva, ha repetit que es presentarà a les eleccions si té el suport dels clubs que formen part de la Coordinadora

La Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat treballarà, a partir d'ara, per "la imatge, la promoció i l'anàlisi constructiu" de la plataforma esportiva. Així ho ha explicat Rafa Robledo, president en funcions de la Coordinadora, en l'última sessió de treball del 2016, que s'ha fet aquest dilluns, 19 de desembre, a la seu social de la Unió Ciclista Sant Cugat. "Volem continuar amb un sentit propi", ha assegurat Robledo.

Convocatòria d'eleccions

Segons Rafa Robledo, a partir de l'1 de gener es convocaran eleccions a la presidència de l'entitat, i ha repetit, en declaracions als mitjans de comunicació que han cobert la reunió, que té la intenció de presentar candidatura si compta amb el suport dels clubs que integren la Coordinadora. Cal recordar que la presidenta Mònica Mateu va dimitir el 24 de juliol, ara fa 5 mesos.

La Festa de Tardor, al març

La jornada multi esportiva que la Coordinadora havia d'organitzar en la Festa de Tardor i que es va suspendre per culpa de la pluja, es farà, segons Robledo, "al mes de març".

Busquen patrocinadors

El president en funcions de la plataforma esportiva es va comprometre fa uns mesos en la recerca de patrocinadors per a la Coordinadora. En la reunió d'avui ha assegurat que "tinc un canal obert amb una empresa que ens ajudarà a buscar patrocinadors i que ens donarà estabilitat. Ho farem després de l'estiu".

La Coordinadora estrenarà web

Robledo també ha avançat que a partir del gener es posarà en marxa el nou web de la Coordinadora. En la sessió de treball hi han participat 5 dels 12 clubs de la plataforma esportiva. Han estat la Penya Blaugrana Sant Cugat, el Qbasket Sant Cugat, la Unió Ciclista Sant Cugat, el Futbol Sala Sant Cugat i el Club Karate Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem