Rafa Robledo, reelegit president de la Unió Ciclista Sant Cugat

Estarà al capdavant de l'entitat els pròxims quatre anys però no podrà ser reelegit un cop acabi aquest mandat

Rafa Robledo serà president de la Unió Ciclista Sant Cugat fins a finals del 2016. Donat que no s'ha presentat cap candidatura més, Robledo seguirà exercint les seves funcions al capdavant de l'entitat. Això sí, en l'assamblea d'aquest dissabte s'ha aprovat modificar els estatuts per impedir que un president pugui estar al capdavant de l'entitat més de vuit anys. La proposta d'optar a una sola reelecció l'ha proposat el mateix Robledo.

Juntament a Robledo farà les funcions de vicepresident José Antonio Gregorio, secretari Cisco Company i tresorer, Joan Paulet.

Durant l'assamblea també s'han aprovat els comptes i la memòria de la temporada 2012, amb un balanç positiu de 3.748,95 euros; i s'han detallat les directrius del Pla Estratègic 2013-2016. Entre les prioritats del club està augmentar en un 15% el volum de socis, consolidar l'Escola de Ciclisme així com les seccions del club, organitzar debats participatius o impulsar la creació d'un circuit ciclista. Així mateix la junta s'ha compromès a seguir treballant per tenir un local social com cal.

S'ha sotmès a votació la possibilitat d'eximir del pagament de la quota als jubilats que portin més de 10 anys a l'entitat, però la mesura no ha estat aprovada. En el seu lloc s'ha proposat que els jubilats paguin un 50% de la quota.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem