Ramon Terrassa, nou director del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat

Substitueix en el càrrec a Carles Combarros, director del CAR des del passat 29 de juny, ara fa 8 mesos

Ramon Terrassa i Cusí és el nou director del Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat, en substitució de Carles Combarros Vilaseca, director del CAR des del passat 29 de juny, ara fa 8 mesos.

 

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat aquest dimarts, 23 de febrer, el nomenament de Ramon Terrassa com a nou director del CAR de Sant Cugat.

El seu currículum

Nascut a Barcelona el 1971, és soci d'Òmnium Cultural, membre actiu del Club Natació Barcelona i excursionista. Està graduat i diplomat en Educació Social (URL) i diplomat en Pedagogia del Lleure i Animació Sociocultural. Té diplomes de monitor i director d'activitats d'oci i formació continuada universitària en lideratge i gestió de projectes, fiscalitat, qualitat, comunicació, màrqueting i desenvolupament comunitari.

 

Ha estat director general d'Acció Cívica i Comunitària des de 2013 fins a l'actualitat i Secretari de Família de 2011 a 2013 dins del Departament de Benestar Social i Família. Durant aquesta etapa també ha estat membre del Patronat de la Fundació Marató, membre dels consells d'Administració de l'INCASÒL, del CIRE i del Teatre Nacional de Catalunya.

 

Expert tecnològic de l’Instituto Nacional de las Cualificaciones, (adscrit al Ministeri d’Educació i al de Treball), de la família professional sociocultural. Membre de diferents consells assessors de la Generalitat entre el 2000 i el 2010, d'àmbits educatiu, associatiu i cultural. Administrador i vocal d’Eurojeunes, associació europea amb seu a Brussel·les, de 1995 a 1997.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem