Joan Fontserè deixa el CAR i és el nou director del Circuit de Catalunya

Des del 2011, Fontserè és regidor de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, del que ja en va ser regidor del 1999 al 2003.

Joan Fonterè, director del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Catalunya, a Sant Cugat, des del 2011, deixa aquest càrrec i aquest divendres, 19 de juny, serà nomenat nou director del Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló, en substitució de Salvador Servià, que ha ocupat aquest càrrec en els últims quatre anys. Des del 2011, Fontserè és regidor de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, del que ja en va ser regidor del 1999 al 2003.

Aquesta decisió l'ha pres el Consell d'Administració del Circuit (format pels socis, la Generalitat de Catalunya, el RACC i l'Ajuntament de Montmeló). Fontserè és diplomat en Ciències Empresarials i Marketing. Va iniciar la seva carrera professional en el món del motor desenvolupant funcions comercials en la companyia TopFun. De l'any 2000 al 2011 va començar una nova etapa en l'empresa multinacional Octagon Esedos com a responsable de l'àrea de motor i posteriorment com a responsable de nous negocis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem