Raquel Brun fitxa pel Club Voleibol JAV Olímpico, de la Superlliga Femenina 1

La jugadora del primer equip i del juvenil A femení del Club Voleibol Sant Cugat juga de punta i està a punt de complir 19 anys. L'acord amb el club de Las Palmas Gran Canaria és per una temporada

Raquel Brun Forcadell, jugadora del primer equip i del juvenil A femení del Club Voleibol Sant Cugat, ha fitxat pel Club Voleibol JAV Olímpico, de Las Palmas Gran Canaria, equip que milita a la Superlliga Femenina 1. L'acord és per una temporada i la mirasolenca estudiarà el segon curs d'enginyeria informàtica. Brun, que el 17 de setembre complirà 19 anys, medeix 1,82 metres, és esquerrana i juga en la posició de punta.

Raquel Brun era una peça clau tant a l'equip juvenil A com al primer equip del CV Sant Cugat, club que ha defensat les últimes set temporades (2 d'infantil, 2 de cadet i 3 de juvenil).

Segons un comunicat de premsa del CV JAV Olímpico, “en els últims anys el club ja l'estava seguint. Encaixa perfectament en la filosofia del club, que és incorporar al primer equip joves talents i amb una important projecció de futur”.

Una temporada per emmarcar
Brun ha fitxat pel CV JAV Olímpico després d'una temporada excel·lent on s'ha proclamat, amb l'equip juvenil A del CV Sant Cugat, campiona d'Espanya Juvenil, campiona de la Superlliga Junior i campiona de Catalunya. A més, Brun ha estat nomenada millor jugadora del Campionat d'Espanya Juvenil i de la Superlliga Júnior. Brun també ha debutat amb la selecció espanyola absoluta femenina de voleibol, a la Lliga Europea, a Rumania.

En la disciplina de voleibol platja, també s'ha adjudicat el Campionat d'Espanya sub-21 Femení, fent parella amb Merche Arenys. Va ser el diumenge 8 de juliol.

Raquel Brun afrontarà, amb la selecció espanyola, el Campionat d'Europa sub-20 Femení, fent parella amb Paula Soria. L'europeu es jugarà a Àustria, del 5 al 20 d'agost.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem