Robledo: "El circuit de bike-park és un projecte de Sant Cugat, no de la Unió Ciclista"

El president de la UC Sant Cugat ha assegurat que "des de fa anys estic centrant tots els meus esforços per aconseguir-ho, i tinc la forta convicció que tirarà endavant"

"El famós circuit de bike-park és un projecte de Sant Cugat, no de la Unió Ciclista Sant Cugat. Des de fa anys estic centrant tots els meus esforços per aconseguir-ho, i tinc la forta convicció que tirarà endavant. És l'objectiu del ciclisme a Sant Cugat". Això és el que ha dit Rafa Robledo, president de la Unió Ciclista Sant Cugat, aquest diumenge, 15 de desembre, durant el tradicional esmorzar de final de temporada del club, que s'ha celebrat al restaurant El Galliner de Bellaterra i que ha comptat amb l'assistència de 75 persones.

Més info: Conesa: "El bike park és un projecte de ciutat"

 

Lourdes Llorente: "La Unió Ciclista és un club molt antic, dels més grans que hi ha a la ciutat"

IMG 4991

Al tracicional esmorzar de final de temporada hi han assistit 75 socis i sòcies. FOTO: Àlex López Puig

Lourdes Llorente, tinenta d'alcaldia de Bon Govern, Transparència, Participació i Barris de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha assenyalat que "conec el club perquè fa molts anys vaig ser presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives i, en l'actualitat, sóc presidenta del Club Karate Sant Cugat. La Unió Ciclista és un club molt antic, dels més grans que hi ha a la ciutat".

50 trofeus als milllors de l'entitat

Rafa Robledo i Oriol Cusó, vicepresident de l'entitat, han lliurat 50 trofeus als millors del club, en les seccions de carretera, BTT i triatló, en un acte que també ha comptat amb l'assistència de l'expresident Ramon Martos.

IMG 5007

La Unió Ciclista Sant Cugat ha lliurat 50 trofeus. FOTO: Àlex López Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem