Robledo: "L'objectiu del 2016 és treballar amb l'alcaldia pel 'bike center'"

El president de la Unió Ciclista Sant Cugat ha destacat a l'assemblea ordinària la importància de continuar potenciant les escoles de ciclisme i 'bike trial'

Augmentar el número d’integrants de l’Escola de Ciclisme i de Bike Trial; impulsar el que ha de ser el bike center de Sant Cugat; augmentar prestacions a les diferents seccions de l’entitat; consolidar la secció de cicloturisme i la secció juvenil (ha de ser la continuïtat de l’Escola de Ciclisme); organitzar conferències i seminaris i debats participatius entre els socis; continuar fent millores al local social, i seguir col·laborant amb Dinamiks: aquests són els principals objectius que es fixa la Junta Directiva de la Unió Ciclista Sant Cugat per a aquesta temporada 2016. Així ho ha explicat el seu president, Rafa Robledo, en l’assemblea ordinària, que s’ha celebrat aquest dissabte, 30 de gener, a la nit, a la seu social de l'entitat.

Robledo: “L’objectiu del 2016 és el 'bike center'”

En aquest sentit, Rafa Robledo ha volgut destacar després de l’assemblea, i en declaracions al TOT Sant Cugat, que “el principal objectiu del 2016 és el de treballar amb l’alcaldia, que està entusiasmada amb el projecte, pel bike center de Sant Cugat. Serà molt beneficiós pel club i per la ciutat. Així podem fer que el ciclisme s’integri més a Sant Cugat”. També ha assenyalat la importància de continuar potenciant les escoles de ciclisme i bike trial: “Tenim l’obligació de lluitar perquè hi hagi relleu generacional. Volem un club jove”.

Augment de socis

El cos directiu ha explicat que al llarg del 2015 s’han inscrit 40 socis nous i que les escoles de ciclisme i bike trial també han crescut en 26 socis més. El club té actualment un total de 242 socis. En aquesta línia, Rafa Robledo ha assenyalat en l’assemblea “que aquest 2016 superarem la barrera dels 300 socis”.

Durant l’assemblea, els responsables de les seccions del club han repassat el present i el futur de les seccions de carretera, BTT, triatló, escolar de bike trial, escola de ciclisme, escola d’adults i cicloturisme.

Tanca el 2015 amb superàvit

La Unió Ciclista Sant Cugat ha tancat l’exercici 2015 amb un superàvit de 4.484,74 euros. La trentena de socis del club que han assistit a l’assemblea han aprovat el pressupost per al 2016, amb un import de 48.110 euros en despeses i de 57.700 en ingressos.

El 2017, el 60è aniversari

Tot i que el club encara no té definit en quin format ho farà, té previst organitzar diversos actes per celebrar els 60 anys de l’entitat, l’any 2017.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem