Rafa Robledo: "El bike center donarà molta volada a la Unió Ciclista Sant Cugat”

En el tradicional esmorzar de final de temporada de l'entitat, el regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha dit que espera que aquesta instal·lació "sigui un referent a Catalunya"

“En aquest mandat, la regidoria d'Esports tenim dos grans reptes: construir una nova piscina municipal i un bike center, segurament a Volpelleres, en el que s'hi puguin practicar diferents disciplines (BTT, bicicleta de carretera, bici trial...), i sigui un referent a Catalunya”. Aquestes són declaracions d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, durant el tradicional esmorzar de final de temporada de la Unió Ciclista Sant Cugat.

En aquesta mateixa línia, Rafa Robledo, president de la Unió Ciclista Sant Cugat, ha assegurat que aquest parc exclusiu per al món de la bicicleta “és un projecte que donarà molta volada al club”.

Robledo: “El 2015 ha estat un any molt significatiu”

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, en els parlaments. FOTO: Horacio Barrios Pérez / UCSC

Robledo ha afirmat que aquest 2015 ha estat “un any molt significatiu. A principis d'any vam inaugurar el nou local social, un projecte en què la junta va treballar moltíssim i, posteriorment, vam posar en marxa la nova escola de bici trial. A més, hem continuat apostant per l'escola de ciclisme, que ha estat el seu quart any”.

En aquest mateix balanç, Eloi Rovira ha explicat que el club ha posat en marxa dos nous projectes “amb solvència”, i ha lloat “la feina que fa l'entitat des de fa temps, molt ben feta”.

La Unió Ciclista ha premiat els millors

L'esmorzar de final d'aquesta temporada 2015 s'ha fet aquest diumenge, 13 de desembre, al restaurant Can Valldaura de Cerdanyola del Vallès. En l'acte hi han assistit un centenar de socis de l'entitat, com l'expresident Ramon Martos. La UC Sant Cugat ha lliurat trofeus als millors ciclistes de les diferents seccions, trofeus especials i trofeus als integrants de l'escola de ciclisme de l'entitat.

L'assemblea, a finals de gener

La Unió Ciclista Sant Cugat, que el 2017 celebrarà el seu 60è aniversari, té previst convocar l'assemblea general ordinària de socis a finals de gener, en una data encara per concretar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem