Rubén Martín i Núria Puig guanyen la tercera Cursa Nocturna Popular Moonrace

Hi han participat 1.047 atletes i el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, l'organització, ha lliurat un taló solidari de 1.200 euros a la Fundació Sant Medir

El barceloní Rubén Martín Peinado i Núria Puig Comas s'han adjudicat, per primera vegada, la tercera edició de la Cursa Nocturna Popular Moonrace, que s'ha celebrat aquest dijous, 2 de juliol, a la nit, amb sortida i arribada al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, organitzador d'aquesta prova atlètica. Rubén Martín, de 39 anys i del club Gavà Triatló, ha fet un temps de 25 minuts i 6 segons, i la corredora independent Núria Puig (32a a la classificació general), de 29 anys, una marca de 29.50, el que significa el rècord de la prova en categoria femenina.

El podi, també santcugatenc

Els tres millors classificats i classificades de la Moonrace, amb les autoritats. FOTO: Artur Ribera

En la categoria absoluta masculina, el segon classificat ha estat Kiko Hervás, i el tercer, el santcugatenc Ignacio Moisés Calama. El podi femení l'han completat dues atletes de Sant Cugat: Olga Álvarez Rubio, 40a a la classificació general, i campiona de l'any 2013, i Carla Ràfols, 58a, i guanyadora al 2014. Ràfols té 15 anys.

1.047 participants

Dels poc menys de 1.200 inscrits, finalment hi han participat un total de 1047 atletes, una xifra molt semblant a la de les dues primeres edicions. Entre les participants, cal destacar la presència de moltes jugadores de l'equip espanyol absolut femení de voleibol, i del santcugatenc Jordi Albert Lorente, que ho ha fet en cadira de rodes. Després de la cursa, que ha estat amenitzada per Kata Kitinga, una banda de batucada santcugatenca, l'organització ha ofert una fideuà als participants.

Aquesta prova de caràcter popular té un recorregut de 7,5 quilòmetres (el mateix de les dues edicions anteriors) i ha transcorregut pels carrers de la ciutat. El tret de sortida s'ha donat a les 21.30 hores, sota la lluna plena (moonrace).

1.200 euros per a la Fundació Sant Medir

També enguany, el CAR ha seguit apostant per la vessant solidària de la cursa i, així, un euro de cada inscripció s'ha destinat en aquesta ocasió a la Fundació Sant Medir, que ha recollit 1.200 euros. El CAR vol donar en cada edició de la Moonrace una part de la inscripció a una entitat sense ànim de lucre de Sant Cugat.

Els principals objectius d'aquesta associació són la protecció de persones amb discapacitat intel·lectual greument afectats, inclosa la de la tutela, i l'existència i promoció personal, familiar i social d'aquestes persones bàsicament interns del Centre Sant Medir.

Carles Combarros s'estrena amb la Moonrace

El nou director del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, Carles Combarros, que aquest dilluns, 29 de juny, ha estat nomenat en el seu nou càrrec ha seguit en directe la Moonrace. També han presidit l'acte, el secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau (que ha estat 167è): Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d'Atletisme, i Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat.

La cursa ha comptat, entre d'altres, amb el suport de la Secretaria General de l'Esport, l'Ajuntament de Sant Cugat, la Diputació de Barcelona, la Federació Catalana d'Atletisme, el DiR, i els mitjans de comunicació TOT Sant Cugat i DIARI de Sant Cugat.

Mireu les classificacions i la galeria d'imatges de la tercera edició de la Cursa Nocturna Popular Moonrace.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem