Salas no salta amb les seves perxes en l'últim control olímpic per culpa de Vueling

En declaracions al TOT Sant Cugat, l'atleta santcugatenc ha detallat que "he patit aquesta situació en el pitjor moment, però també vull deixar clar que he tingut tot l'any per aconseguir la mínima"

El saltador de perxa de Sant Cugat Didac Salas no ha pogut utilitzar les seves perxes per participar en l'últim control per aconseguir la marca mínima (5.70 m) per classificar-se pels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. La companyia aèria Vueling li ha perdut les perxes.

Després de participar en el Campionat d'Europa Absolut (ha fet un salt de 5.10 metres i l'han eliminat) el dimecres 6 de juliol, Didac Salas ha volat d'Amsterdam a Barcelona el divendres 8 de juliol, tot i que les seves perxes no han arribat fins al dilluns 11 de juliol. Salas, però, no ha estat l'únic perjudicat en aquest episodi. També han patit la pèrdua del seu material esportiu altres atletes de la selecció espanyola.

Salas: "He tingut tot l'any per aconseguir la mínima"

En declaracions al TOT Sant Cugat, Didac Salas ha volgut deixar ben clara la situació: "És veritat que he patit aquesta situació en el pitjor moment que em podia passar, però també vull deixar clar que he tingut tot l'any per aconseguir la mínima, i no ho he fet". La seva marca personal és de 5.60 m.

Amb perxes d'Igor Bychkov

Aquest control, coorganitzat per les federacions catalana i espanyola d'atletisme, s'ha fet aquest diumenge, 10 de juliol, a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona. Salas hi ha participat saltant amb les perxes del seu company Igor Bychkov, i només ha pogut saltar 5.20 m. "Les perxes de cada atleta són molt personals, i es nota a l'hora de saltar", concreta.

A l'estatal absolut de Gijón

Didac Salas participarà el cap de setmana del 23 i 24 de juliol, a Gijón, en el Campionat d'Espanya Absolut a l'Aire Lliure.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem