L'atleta Didac Salas, campió amb el FC Barcelona en el català de clubs

Darío Sirerol ha estat subcampió amb el CA Igualada, i Zoya Naumov, també segona amb l'AA Catalunya

L'atleta de Sant Cugat, Didac Salas, s'ha coronat, amb el FC Barcelona, campió de Catalunya de Clubs A en Pista Coberta. Ho ha fet aquest diumenge, 17 de gener, a Sabadell. El CA Igualada, club que integra el santcugatenc Darío Sirerol, ha estat segon, i l'AA Catalunya, tercer. El Barça ha revalidat el català tant en la categoria masculina com en la femenina, en la primera competició oficial important d'aquesta temporada 2016.

Didac Salas, de 22 anys, ha guanyat la prova de salt de perxa, amb un salt de 5 metres i 20 centímetres. Per la seva banda, Darío Sirerol, de 19 anys, ha estat primer en triple salt, amb 14 metres i 76 centímetres. Finalment, el santcugatenc Marc Tomey, de 15 anys i de la JA Sabadell, ha estat cinquè en salt de perxa, amb un salt de 3 metres i 90 centímetres.

Zoya Naumov, subcampiona amb l'AA Catalunya

En categoria femenina d'aquest Campionat de Catalunya de Clubs A en Pista Coberta, la santcugatenca Zoya Naumov s'ha proclamat subcampiona amb l'AA Catalunya, per darrere del FC Barcelona i per davant de l'ISS-L'Hospitalet. Naumov, de 20 anys, ha estat segona en els 800 metres llisos amb un temps de 2 minuts, 9 segons i 85 dècimes.

També cal destacar la tercera posició de Tania del Cerro (FC Barcelona) i el sisè lloc d'Alba Sánchez (JA Sabadell). Ambdues ho han fet en la prova de salt de perxa. Del Cerro, de 16 anys, ha fet un salt de 3.55 metres, i Sánchez, també de 16 anys, de 3.15 metres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem