Sant Cugat Creix ja compta amb el suport de 25 empreses

L'associació presentarà el Club d'Empreses de Sant Cugat Creix, el dimarts 10 de maig

L'associació Sant Cugat Creix presentarà el dimarts 10 de maig el Club d'Empreses de Sant Cugat Creix. L'acte tindrà lloc a les 20 hores a l'Hotel Sant Cugat i comptarà amb la presència de representants de les 25 empreses i també institucions que donen suport als quatre clubs de Sant Cugat Creix. Els quatre clubs són el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Junior FC. Alguna de les empreses que participaran en aquest acte són EsadeCreapolis, Sant Cugat Empresarial i Caprabo.

Per a Albert Salarich, president de Sant Cugat Creix, "pels clubs, el suport econòmic de les empreses és bàsic i, per això, posem en marxa una línia diferent que serveixi per ajudar als clubs".

Durant l'acte, en què hi assistirà l'alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa, Sant Cugat Creix també presentarà les activitats conjuntes que tenen previst organitzar amb les empreses en els pròxims mesos.

Sis clubs més a la Carta Ètica

Si no hi ha cap novetat, fins a sis clubs esportius de la ciutat s'adheriran en els pròxims mesos a la Carta Ètica de Sant Cugat Creix. Aquests són el Club Muntanyenc Sant Cugat, el Sant Cugat Esport Futbol Club, el Futbol Sala Sant Cugat, el Club Handbol Sant Cugat, el Qbasket Sant Cugat, el Club Artística Sant Cugat. Algunes d'aquestes entitats ja van participar en la jornada adreçada als pares i mares dels clubs que formen part de la Carta Ètica el 7 d'abril al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

De moment, a banda dels quatre clubs que integren el Sant Cugat Creix, les altres entitats que estan adherides a la Carta Ètica són el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, Paidos, Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i Unió Esportiva Sant Cugat.

Jornada a l'octubre

Sant Cugat Creix i EsadeCreapolis tornaran a coorganitzar una jornada adreçada a l'esport i a l'empresa. Serà al mes d'octubre en una data encara per concretar. En aquesta jornada es tractaran les cartes ètiques i programes de nova governança.

Cap a Itàlia

La segona reunió de treball del projecte Ethics4Sports (E4S), de la que en formen part l'Ajuntament de Sant Cugat i l'associació Sant Cugat Creix, es farà el 6 i 7 de juny, a la ciutat italiana de Mòdena. Sant Cugat va acollir al claustre del Monestir el 25 i 26 de gener la primera trobada dels set socis europeus, on definir el full de ruta del seu projecte (2016-2018).

El projecte E4S el va reconèixer la Unió Europea (UE), dins del programa Erasmus +. L'atorgament del finançament es va fer públic el 8 d'octubre, en el butlletí de la comunitat europea. El desenvolupament de l'E4S és a un període de tres anys (2016-2018) i la quantitat subvencionada per Europa és de 396.952 euros. El projecte E4S es va presentar el maig a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem