Sant Cugat garanteix l'accés universal dels infants i joves a l'esport extraescolar

El Ple Municipal ha aprovat una moció institucional

L'Ajuntament de Sant Cugat ha aprovat en el Ple Municipal d'aquest dilluns, 16 de novembre, una moció institucional amb l'objectiu de garantir l'accés dels infants i els joves de Sant Cugat a l'esport extraescolar.

La moció proposa la redacció d'un estudi per posar en funcionament un programa d'ajuts a l'esport federat per tal de garantir l'accés universal dels santcugatencs entre 6 i 18 anys a les activitats esportives fora de l'horari escolar, que organitzen clubs esportius i entitats de Sant Cugat.

Les imatges del Ple.

Esport per a tothom

També pretén fomentar la col·laboració entre l'Ajuntament i les entitats esportives per atendre els casos de risc que es detectin en l'esport federat. La moció vol desenvolupar i elaborar en col·laboració amb els clubs i les entitats els criteris socioeconòmics i el procediment d'accés a aquest programa i garantir l'accés a l'esport pels infants i joves amb recursos econòmics limitats.

L'Ajuntament s'ha compromès a informar d'aquesta moció als clubs esportius, les entitats, la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat i al Consell Municipal de l'Esport.

I, finalment, la moció detalla que aquest pla d'ajudes s'integrarà dins del pla integral de l'esport de Sant Cugat que s'ha d'elaborar durant aquesta legislatura.

El Partit Popular s'avança

Aquesta moció institucional és conseqüència de la moció que, inicialment, volia presentar el Partit Popular.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem