Sara Bisbe i Andrea Bové, bronze al campionat d'Espanya sub-19 de volei platja

La parella catalana aconsegueix batre a l'amfitriona, Canàries, en el partit pel 3r i 4t lloc

Les jugadores del DSV CV Sant Cugat Sara Bisbe i Andrea Bové, han finalitzat terceres al Campionat d'Espanya de Voleibol Platja sub-19 de Seleccions Autonòmiques. Les catalanes s'han imposat aquest dissabte, 23 de juliol, a Arona (Tenerife), a la selecció de les Canàries (2-1), en el partit pel 3r i 4t lloc. La selecció vencedora ha estat Madrid, que ha guanyat en la final a Melilla (2-1).

Bisbe i Bové s'han quedat a les portes de la final després de perdre per 2-1 a les semifinals contra Melilla. El marcador ha estat de 18-21, 21-16 i 14-16. En la fase de grups, les catalanes han vençut amb comoditat tots els seus rivals: Madrid 2, Balears, Galícia i Canàries 2. En els vuitens han guanyat a Cantàbria (2-1) i a quarts al segon equip de Catalunya (2-1). Sara Bisbe i Andrea Bové van ser terceres al Campionat de Catalunya sub-21.

Sara Bisbe venia de ser la campiona d'Espanya sub-19, que va guanyar amb la selecció de Melilla el 2015 fent parella amb Almudena Martín. La temporada vinent però deixarà el DSV CV Sant Cugat per anar a jugar als Estats Units, després d'obtenir una beca esportiva a la Universitat d'Iowa.