El CV Sant Cugat arrasa al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja

Campiones de Catalunya en categoria infantil, Subcampiones a cadet i a sots-19 i Bronze a sots-21, a part d'altres mèrits de jugadores del club

L'última prova del Campionat de Catalunya de Clubs es va disputar aquest darrer cap de setmana, 9 i 10 de juliol, a Cunit, comarca del Baix Penedès. En ella hi participaven 5 categories, d'infantil a sènior, tant masculí com femení. El DSV Club Voleibol Sant Cugat va tenir un paper molt destacat, aconseguint mèrits tant com a club, com amb jugadores individuals. Un palmarès de molta importància donada la casualitat que la secció de Vòlei Platja del CV Sant Cugat només compta amb un any de vida.

El primer que s'ha de tenir clar quan es parla de vòlei platja és que no hi ha ni pàtries ni banderes. Al ser un esport que encara no està molt institucionalitzat, i que es practica, normalment, de forma paral·lela al vòlei pista, provoca que molts dels clubs no tinguin encara una secció especialitzada i que els jugadors i les jugadores destacades vagin a jugar amb altres clubs quan es du a terme una competició d'aquesta modalitat. Per tant, és fàcil veure jugadores d'altres clubs lluint la samarreta santcugatenca, i viceversa. Fins i tot es donen casos com el de Sara Bisbe, vigent campiona d'Espanya sots-19, que va guanyar l'or l'any passat seleccionada per Melilla.

Alcalde, Brun i Bisbe dominen el podi sots-21

Andrea Bove i Sara Bisbe al podi, després d'haver guanyat el torneig de Cunit FOTO: Cedida

Tot i ser les tres jugadores del CV Sant Cugat, només una lluïa la samarreta del club quan han coronat el podi del torneig. Laura Alcalde, fen parella amb la premianenca Judit Carol, s'ha proclamat Campiona de Catalunya amb el VP Montgat. Laura Brun ha guanyat la plata, amb el Beach Sport Catalunya, fent parella amb la Mar Saló. Sara Bisbe, fent parella amb Andrea Bove, de la secció de Vòlei Platja del club, i qui l'any vinent jugarà al CV Sant Cugat, van guanyar el bronze.

Sara Bisbe, de 18 anys, i Andrea Bove, de 17 anys, van disputar aquest torneig com a Selecció Catalana. Es va decidir que competirien en categoria sots-21, en comptes de la sots-19 que els hi pertocaria per edat, com a entrenament intensiu. Tanmateix, sota cap pronòstic, van guanyar la prova de Cunit, i, tot i no haver participat en les altres proves, amb els punts sumats van obtenir el bronze al campionat.

La temporada vinent, Sara Bisbe deixarà el CV Sant Cugat per anar a jugar als Estats Units, després d'obtenir una beca esportiva completa, de 4 anys, per a una Universitat d'Iowa.

Or i plata a infantil

Equip infantil guanyador FOTO: Cedida

El CV Sant Cugat s'ha proclamat campió i subcampió en categoria infantil femenina. Així doncs, les vigents campiones del Campionat de Catalunya de Clubs són Lali Julià, Carla Mas, Anna de Noe, Míriam Pino i Alice Ripol. En segona posició ha quedat un altre equip del CV Sant Cugat, format per Abril Casajoana, Sofia Lozano, Ariadna Priante i Paula Serra.

Ignasi Sanchís disputarà el Campionat d'Espanya

L'equip del CV Vilassar de Mar, amb Ignasi Sanchís (esquerra, amb la copa), a dalt del podi FOTO: Cedida

En categoria infantil masculina, el podi per clubs se l'ha emportat el CV Vilassar de Mar, amb un equip compost íntegrament per jugadors d'altres clubs. Entre ells hi havia el santcugatenc Ignasi Sanchís, de 13 anys, i jugador regular del FC Barcelona. Aquest quartet, tot i no haver jugat mai abans conjuntament, ha guanyat les 3 proves del campionat, celebrades les dues primeres a Premià de Mar i a Calella de Mar respectivament, i per tant, com a campió indiscutible, s'assegura el pas cap al Campionat d'Espanya que es disputarà aquest agost a Lorca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem