Segona victòria consecutiva pel DSV Club Voleibol Sant Cugat

El partit s'ha disputat aquest 4 de febrer amb la victòria de les santcugatenques

DSV CV Sant Cugat 3 - VP Madrid 1

DSV CV Sant Cugat: Aina Berbel, Sílvia Araco, Carla Moreira, Paula García, Sara Julián i Alba Cardona -equip inicial-, Aitana García (lliure), Andrea Bové (lliure), Cristina Borja, Laura Brun, María García, Júlia Bonet i Laura Alcalde.

VP Madrid: Clara Canet, Lua Bovio, Andrea García, Amparo Hopf, Laura Monzón i Paula Pérez - equip inicial - Jana González (lliure), Raquel Díaz (lliure), Judith Porras, Marina Saucedo, Ruth Oliver, Paula Carpintero, Luisa Rodríguez i Cristina Chamoso.

Sets: 25-18 (24'), 25-16 (24'), 22-25 (26'), 25-16 (23').

Àrbitres: Fernando Cerrato i José Luis Arrate.

Instal·lació: Pavelló de Valldoreix.

Públic: 200 espectadors.

3 punts d'or

Una jugada del partit DSV CV Sant Cugat contra VP Madrid FOTO: Ále Gómez

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha aconseguit la segona victòria consecutiva (3-1) aquest dissabte, 4 de febrer, a la tarda, contra un fort VP Madrid, que segueix 9è amb 11 punts. Amb aquesta victòria, les jugadores de Rafa Ruiz s'allunyen encara més de les últimes, l'Extremadura Arroyo 30 amb 2 punts, i cada cop tenen més a prop la permanència. Tot i això, continuen sent 10es i penúltimes però amb 3 punts més, en total 10.

Primer, segon i quart set per a les locals

Imatge d'un servei per part de les locals FOTO: Ále Gómez

En el primer set, les santcugatenques, han començat molt bé el partit amb un 5-2, però, ràpidament, les visitants, han igualat el marcador amb un 8-8. Més endavant, les locals han reaccionat i han aconseguit 4 punts de distància deixant el marcador en un 14-10. Més tard s'han posat en un 18-15. Les locals s'han anat distanciant posant el marcador a 23-16. Finalment, les visitants només han pogut pujar 2 punts fins al final del set que ha sigut per a les locals (25-18).

El segon set ha començat molt igualat amb 3-3 al marcador i més tard amb 6-6. Les santcugatenques han fet jugades brillants i han deixat el marcador amb 13-9. Ràpidament, les de Rafa Ruiz s'han allunyat encara més i els han tret 8 punts d'avantatge amb un 20-12 al marcador. Finalment, el set ha estat per a les locals (25-16).

Un rival directe

És la segona victòria consecutiva per part de les locals FOTO: Ále Gómez

Al tercer set les locals han baixat el ritme i les visitants els han tret avantatge (4-7). Després, les visitants han deixat que les santcugatenques s'apropessin al marcador (13-14). Les locals han aconseguit igualar-les i passar-les (16-15). Quan el set ja estava quasi fet, tots dos equips seguien molt igualats (18-19). Finalment, les jugadores del VP Madrid han tret avantatge i han guanyat el set (22-25).

Ja en el quart i últim set, el marcador ha estat igualat una estona per part dels dos equips deixant-lo amb 5-5, 7-7 i 8-8. Les locals han començat a reaccionar i han aconseguit allunyar-se de les visitants amb 7 punts (17-10). Tot i això, les visitants han intentat apropar-se durant tot el set (19-12) però les locals han sentenciat el partit amb un 25-16 al marcador.

Rafa Ruiz: "el grup està treballant molt bé"

Rafa Ruiz, entrenador del DSV Club Voleibol Sant Cugat, ha destacat que "la victòria d'avui era molt important, ja que ens donaven 3 punts d'or" i ha afirmat que "és un resultat que marca la línia del bon treball que estem fent, que el grup està treballant molt bé i aquests tres punts es veuen reflectits avui".