Un victoriós Club Voleibol Sant Cugat derrota a un fort CV Gran Canària

Les santcugatenques han sumat 2 punts amb aquesta victòria

DSV CV Sant Cugat: Aina Berbel, Sílvia Araco, Júlia Bonet, Carla Moreira, Paula García i Sara Julián -equip inicial-, Aitana García (lliure), Andrea Bové (lliure), Claudia Rouco, Laura Brun, María García, Alba Cardona, Laura Alcalde i Cristina Borja.

IBSA CV Gran Canària: Wivian Gadelha, Saray Manzano, Chloe Collins, Laura Tomsia, Sylvia Campos i Anna Espadalé -equip inicial-, Isabel Guerra (lliure), Erika González i Javiera Plasencia.

Sets: 25-18 (23'), 25-18 (24'), 17-25 (23'), 20-25 (25'), 15-12 (17').

Àrbitres: Mario Berraola i Francisco Ortega.

Instal·lació: Pavelló de Valldoreix.

Públic: 300 espectadors.

Gran victòria per a les de Rafa Ruiz

Celebració de la victòria per part de les locals FOTO: Lali Álvarez

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha aconseguit la victòria (3-2) aquest dissabte, 21 de gener, a la tarda, contra un fort IBSA CV Gran Canaria, que va 9è amb 11 punts. Amb aquesta victòria, les jugadores de Rafa Ruiz continuen sent 10es i penúltimes però amb 2 punts més, en total 7.

Bons serveis per part de les locals

Una de les jugades del partit FOTO: Lali Álvarez

El partit ha començat amb molta intensitat per part de les locals amb un 6-0. Més endavant, les visitants han reaccionat fins a quasi igualar el marcador amb un 13-12. Les de Rafa Ruiz han reaccionat a temps i s'han distanciat 5 punts amb un 19-14. Finalment, les santcugatenques s'han distanciat encara més i el set ha estat per a elles amb un 25-18.

Al segon set, les santcugatenques han començat una mica fluixes, ja que les visitants els treien 3 punts d'avantatge amb un 3-6. Més tard, les locals han reaccionat i han aconseguit igualar el marcador amb un 10-10. Ràpidament, les visitants han començat a debilitar-se i les locals s'anaven allunyant del marcador amb un 17-14. L'avantatge per part de les locals continuava creixent amb el marcador a 20-15. Finalment, el set ha tornat a estar per a les locals amb un 25-18.

Un rival fort

El IBSA CV Gran Canària ha estat un rival fort FOTO: Lali Álvarez

El tercer set ha sigut on ha començat a complicar-se per a les locals. Les visitants han anat per davant tot el set. Els dos equips han començat molt igualats amb un 3-4 fins que les visitants s'han allunyat deixant el marcador amb un 10-17. Les santcugatenques han començat a reaccionar i han intentat apropar-se amb el marcador a 15-22. Finalment, les visitants s'han fet amb el set (17-25).

Ja en el quart set, les visitants treien un avantatge de 4 punts des de l'inici del set. Les locals han començat a debilitar-se i deixant pas per a les visitants (3-10). Més tard, les visitants anaven avançant mentre que les santcugatenques intentaven arribar a igualar el marcador (10-16). Les locals han començat a reaccionar fins a deixar el marcador amb un 19-23. Finalment, el set ha sigut per a les visitants amb un 20-25.

En el cinquè i últim set és on ha arribat la tensió. Tot el set ha estat molt igualat per part dels dos equips. Les visitants han començat amb un avantatge de 4 punts (4-8). Més tard, les locals han reaccionat i han aconseguit igualar el marcador (10-10). Finalment, amb insistència i bons serveis, les locals han sentenciat el partit aconseguint la victòria amb un 15-12.

Rafa Ruiz fa una bona lectura del partit

Rafa Ruiz, entrenador del DSV CV Sant Cugat ha destacat que ha sigut "un partit molt intens". Ruiz ha afegit que "el nostre treball de defensa no ha sigut bo, ja que elles han sumat amb molta facilitat". A més ha afirmat que "en el cinquè set hem fet bons serveis, hem aconseguit dos o tres defenses importants i al final hem aconseguit guanyar el partit, dos punts d'or per la permanència" i que "ens dóna molts ànims i molta alegria haver guanyat contra un rival molt directe".