Setze equips de futbol-7 al Torneig Pepe Jurado

Dotze hores de futbol sense interrupció marquen la jornada esportiva de la Festa Major de Mira-sol al Camp Municipal

Nou equips de Sant Cugat, quatre de Barcelona i tres del Vallès han protagonitzat la tercera edició del Torneig de Futbol-7 Pepe Jurado, que es disputa cada estiu durant la Festa Major de Mira-sol. El torneig ha tingut molt nivell –hi ha hagut jugadors de la majoria de clubs de la ciutat– i ha estat molt competit. Tres dels quatre equips que han arribat a semifinals han estat santcugatencs (Saragoza, Salamancas i Estrella Rosa).

José Manuel Ferrón, un dels organitzadors juntament a Pepe Jurado, ha explicat al TOT Sant Cugat que "el torneig ha estat un èxit. Tenim 16 equips i n'hi ha sis que no han pogut participar. El nivell ha estat molt alt, la majoria són jugadors que juguen en el seu dia a dia amb el seus equips".

Donat l'èxit de la present edició, l'organització no descarta fer un torneig de dos dies amb vint-i-quatre equips l'any que ve.

Avui, últim dia de Festa

Aquest diumenge al matí tindrà lloc, a les 10 hores, la Bicicletada Popular, que és la darrera activitat esportiva organizada per aquesta Festa Major de Mira-sol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem