La Galleguiña enceta la Festa Major a Mira-sol

La Galleguiña és l’encarregada de donar el tret de sortida a la festa que el districte celebra aquest cap de setmana amb un pregó ple d’humor

Mercè Conesa i la Galleguiña han dessitjat una Bona Festa Major als ciutadans de Mira-Sol. FOTO: Edurne Garmendia Mercè Conesa i la Galleguiña han dessitjat una Bona Festa Major als ciutadans de Mira-Sol. FOTO: Edurne Garmendia
Un diable jugant amb el foc. FOTO: Edurne Garmendia Un diable jugant amb el foc. FOTO: Edurne Garmendia
Mira-sol està immers en tres dies de Festa Major (mira les activitats) i La Galleguiña va ser l'encarregada d'encetar la festa amb la lectura del pregó aquest divendres davant del Casal de Mira-sol. El personatge, una veïna ben característica, ha amenitzat l’inici de festa amb acudits. Després ha demanat unió per part de tots els mirasolencs i implicació per a conèixer més les activitats del barri. Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, ha aprofitat l’ocasió per a desitjar als assistents una bona Festa Major.

Foc, ritmes i diversió
Poc desprès del pregó, els Diables de Sant Cugat s’han encarregat d’amenitzar la festa amb foc i tabalada. Els ciutadans de Mira-sol s’han entretingut amb un espectacle ple de petards, fonts i música de tambors.

Bona organització
“L’any passat va anar molt bé, vam tenir entre 2.000 i 3.000 assistents a les festes, a més cada cop hi ha més participació” explica Jordi Mateo, membre de la l'Associació de Veïns Mas Janer, encarregada de l’organització de les festes de Mira-sol. “Fa dos anys que ho fem, ens esforcem molt i la veritat és que estem molt satisfets”, explica Mateo. La Galleguiña també ha reconegut el treball dels organitzadors: “Gràcies a tots aquells que s’han implicat en aquesta festa”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem