La Festa Major de Mira-sol esportiva arrenca amb les II Milles

Josep Maria Calafell (UECANOIA) venç la prova amb un temps d'11 minuts i 27 segons per davant del seu company d'equip, Albert Ferrer

Al voltant de 130 corredors s'han aixecat dora aquest dissabte al matí per participar a la prova de les II Milles de Mira-sol, cursa atlètica enmarcada en els actes de la Festa Major de Mira-sol. El guanyador ha estat Josep Maria Calafell, del Club Excursionista UECANOIA, que ha fet un temps d'11 minuts i 27 segons. Calafell s'ha imposat en els últims metres al seu company d'equip, Albert Ferrer.

Els dos són corredors de muntanya i són amics de la santcugatenca Lucía Caballero, a qui han volgut sorprendre participant en una cursa al nostre municipi. "És una cursa molt maca, amb molt bon ambient, per ser una cursa popular. Animo a la gent a que vingui a fer-la", ha assenyalat Calafell. A la sortida hi ha estat present el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Xavier Tizón.

Més actes esportius durant el dia

Durant tot el dia es disputa, al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol, la tercera edició del Torneig Pepe Jurado de Futbol 7. A les 16.30 hores començarà el Campionat de Petanca de Mira-sol, que organitza el CP Mira-sol. El Club d’Escacs Sant Cugat organitzarà partides simultànies d'escacs a càrrec del Mestre Fide, Josep Maria Sorroche, al Casal Cultural de Mira-sol, a partir de les 17 hores. A les 18 hores començarà el Campionat de Tennis de Taula, al Casal Cultural de Mira-sol.

L'última activitat esportiva està reservada per diumenge. Serà la Bicicletada Popular, que sortirà a les 10 hores del Casal Cultural de Mira-sol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem