Simón Franch: “Fer esport és vital pel cap, pel cor i per estar bé físicament"

Aquest santcugatenc de 63 anys ha fet esport tota la vida. L'Esport és la seva passió. En l'actualitat juga a pàdel, tennis i pitch&putt

El Simon ha fet esport tota la seva vida: “Ho he considerat vital: pel cap, pel cor i per estar bé físicament. Et sents amb ganes de fer coses. Estàs més àgil i et notes millor. Et relaciones amb molta gent, i també és molt important el fet que mai hagi fumat ni begut”.

És un apassionat de l’esport. “Cada dia, quan em desperto, faig 25 minuts de gimnàstica. Això és molt important i m’ajuda molt. Potser per això mai he tingut lesions”, explica. Com a mínim juga un partit de pàdel al dia, i de vegades, fins i tot, en fa un parell. Juga molts torneigs de pàdel i també una lliga federada d’equips amb un dels clubs del qual n’és soci, el Junior FC. També és soci del Reial Club de Polo de Barcelona i del Complex Esportiu EMD de Valldoreix. “La meva filla juga a voleibol al pavelló de Valldoreix i aprofito aquestes hores per jugar a pàdel al complex esportiu”, diu.

També és soci del FC Barcelona i, en els últims anys, forma part de la comissió esportiva de l’entitat. Sempre vol estar al costat de l’esport. També va ser directiu molts anys del Futbol Sala Sant Cugat.

A banda del pàdel, també juga a tennis i a pitch&putt. De jove va jugar en diferents equips formatius del Sant Cugat Esport FC i també va jugar a tennis i futbol sala.

Aquesta informació està extreta del reportatge "Fer esport després dels 40", que va publicar el DIARI de Sant Cugat el 10 de juliol. El TOT Sant Cugat ha publicat i anirà publicant aquest reportatge amb diferents peces en els pròxims dies.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem