La UESC, preparada per 'fer història' en la seva estrena vers el Reus Ganxets

Les vermell-i-negres jugaran la seva primera temporada a la Superdivisió Femenina, la màxima categoria estatal

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat debutarà per primera vegada a la Superdivisió Femenina, l'elit del tennis taula, després d'assolir l'ascens la darrera temporada. Amb això, l'equip de palistes vermell-i-negres faran el seu debut a domicili vers el Reus Ganxets, el divendres 23 de setembre, un dels conjunts candidats a tot aquesta temporada.

Més info: El Reus Ganxets, el complicadíssim debut de la UESC a la Superdivisió Femenina

Josep Antón, un dels responsables de la secció de tennis taula de la UESC, destaca la dificultat d'aquest debut: "Ens fa molta il·lusió arrencar la temporada, i és que viurem un dia històric. Tot i això, debutem davant un dels millors equips, que enguany s'ha classificat per la Champions League i que compta amb palistes de molt nivell, així que ho tindrem complicadíssim".

Més info: Antón i Bosch continuaran liderant el creixement de la UESC de tennis taula

Per aquesta temporada, el club comptarà principalment amb Mariona Munné, tot i que també ha renovat a Laia Munné i Alèxia Guarch. D'altra banda, les santcugatenques s'han reforçat amb la sueca Rebecca Muskantor, la italiana Chiara Colantoni, la ucraïnesa Anya Gaponova i la catalana Sara Ballester amb l'objectiu de lluitar per la permanència.

Més info: La UESC es reforça amb l'objectiu 'd'eludir el descens' en la Superdivisió Femenina

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem