Últims dies per inscriure's al 16è Torneig Babolat de tenis del Club Esportiu Valldoreix

El campionat formatiu és una prova del Circuit Juvenil d'Hivern de la Federació Catalana de Tennis i dona punts pel rànquing

Un any més, i ja en són 16, el Club Esportiu Valldoreix i l'empresa Barcelona Total Tennis, responsable de la gestió esportiva de l'entitat local, organitzen el Torneig Babolat de tenis, un clàssic del tenis de base català. El campionat, que es jugarà del 30 de novembre al 29 de desembre, forma part del Circuit Juvenil d'Hivern de la Federació Catalana de Tennis i dona punts pel rànquing. Està previst la participació de clubs importants de Barcelona i del Vallès, com el RCT Barcelona-1899, CT Barcino, CT Sabadell, Cercle Sabadallès 1856, Club Egara i entitats esportives de Sant Cugat, com el Club Tennis Natació Sant Cugat, Junior FC i Set Ball Tennis.

 

Premis suculents pels campions i finalistes

Les categories (masculí i femení) que estableix l'organització són benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior. Les inscripcions ja es poden formalitzar i es tancaran el dimecres 27 de novembre, a les 20 hores. Els campions i campiones de cada categoria s'enduran una entrada a PortAventura Park, i els finalistes, material esportiu de la marca Babolat. També cal destacar que els i les tenistes que guanyin en cadet i júnior s'enduran el 50% gratuït d'una beca als Estats Units d'i-consports. En el cas dels subcampions d'aquestes dues categories, el 25%.

 

Roger Badia: "Un any més, seguim cuidant el torneig per oferir el millor servei possible als jugadors i jugadores"

Roger Badia, director del torneig, ha explicat que "un any més, seguim cuidant el torneig per oferir el millor servei possible als jugadors i jugadores. A més, en aquesta edició, regalarem una entrada a PortAventura Park al campió i campiona de cadascuna de les 5 categories". Sonia Delgado és la jutgessa-àrbitre d'aquest 16è Torneig Babolat de tenis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem