El 14è Torneig de Nadal Babolat del Club Esportiu Valldoreix, amb 130 tennistes

En la categoria benjamí femení, la campiona ha estat Wozuko Mdlulwa, de BTT Tennis Academy, i la subcampiona, María del Rosal Valdés, del Club Tennis Natació Sant Cugat

Un total de 130 tennistes han participat en el 14è Torneig de Nadal Babolat de tennis, que ha organitzat el Club Esportiu Valldoreix i que és puntuable pel rànquing de la Federació Catalana de Tennis. Les finals d'aquest campionat que va començar el 16 de desembre s'han jugat aquest dissabte, 30 de desembre al matí.

En categoria benjamí masculí, Álvaro Jiménez Roman (cap de sèrie número 1 del torneig) ha guanyat a Guillem Reyes Gallego (3), per 6-3 i 6-1. En benjamí femení, Wozuko Mdlulwa, de BTT Tennis Academy, ha superat (6-1 i 6-0) a María del Rosal Valdés (4), del Club Tennis Natació Sant Cugat. En aleví masculí, Álex Izquierdo León (3) n'ha estat el campió per W.O. justificat de Jose Luís Marcos Bonifasi (1). En aleví femení, Martina Puvill Fuentes (2) ha doblegat (7-5 i 6-4) a Nadia Cases Mundet. En infantil masculí, Raül Velasco García (1) ha guanyat (6-2, 3-6 [10-3]) a Max del Vilar Ardiaca (2). I, finalment, en cadet masculí, David Álvarez Moreno (1) ha superat (6-2 i 6-0) a Eduard Coronado García (2).

Els clubs que hi han participat han estat, entre altres, el RCT Barcelona-1899, el CT Barcino, el CT Sabadell, el CT Cabrils, el Club Tennis Natació Sant Cugat, el Set Ball Tennis, la BTT Tennis Academy i el Club Esportiu Valldoreix.

En els parlaments, el director del 14è Torneig de Nadal Babolat de tennis, Roger Badia, ha explicat que "ja portem 14 edicions fent aquest torneig, i ho fem amb molta il·lusió". La jutgessa-àrbitra ha estat Sònia Delgado. Aquest torneig forma part dels actes del 50è aniversari del Club Esportiu Valldoreix.

Imatge de la segona entrega de premis del torneig. FOTO: À. L. P.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem